Zaznamki

FEAR

Alternativna imena: FEAR

Game F . E . . R - neverjetno realistične prva oseba, strelec z neverjetno bitk in razburljivo zgodbo. Projekt delali na oblikovanju Monolith Productions in
[ _21_] Day 1 Studios . Kot rezultat, so uporabniki prejeli originalno igro v slogu akcijski film, ki ima veliko pozitivnih lastnosti. To neverjetno domišljijo in filmske posebne učinke in nepričakovane situacije, v katerih se znajdete znova med igranjem igre, in sposobnost za uporabo najnovejše tehnologije, kot tudi močno orožje, da bi ubil sovražnike. Vaši nasprotniki so neusmiljeni. Po tem nenavadnih ljudeh, in Onosvjetski sile. Ko policija, posebne enote in vojska postala nemočna, prišel do reševanja fantov F. R - Federal Response Enota aktivnosti. Specializirani so za paranormalno, poleg tega so oboroženi z najnovejšo izumov inženiringa. Zagon F. R igrati, se boste borili z duhovi, ampak tisto, kar je najbolj čudno, pogosto postanejo tarča sami. Torej, ne pozabite, niste na lovu, in je vredno razmišljati o tem, kako preživeti. Beyond strah in napetost živcev - da bo test vsakomur, ki vstopi v svet F. R spletu.

Če želite postati član moštva, morate ustvariti račun. Enostavno F. R registracija vas bo zabavala nepozaben dogodek. Kako se je vse začelo? Ko skrivnost vojaški objekt v rokah teroristov, so oblasti pritegnil posebne moči z namenom, da bi rešili talce. Vendar pa je kmalu izgubil stik z borci in domače nadzorne kamere s pomočjo vlade vidi šokantno sliko. Neznana sila ubija ljudi, dobesedno trgajo svoja telesa na majhne koščke. Pride čas, da naredimo korak F. R. Biti član posebno ekipo, ki le ne boste doživeli! Zahrbtno sovražniki in brezkompromisen, vedno poskušali blokirati evakuacijskih poti same pojavijo v najbolj nepričakovanih trenutkih. Toda, ko boste postali novi krinko enota zaposleni, morate biti pripravljeni, da obupno boril z mistično zla.

F. R brezplačno zapolniti svoj prosti vznemirljive trenutke. Ne boste le občutili adrenalin v krvi dvigne. Boste imeli priložnost, da preizkusite različne načine: Deathmatch in SloMo Deathmatch, Team Deathmatch in SloMo TDM Capture Flag in SloMo CTF Conqueror ( tri kontrolne točke) in Conqueror All (pet kontrolnih točk). Lahko uporabite tako zanimivo lastnost, kot je čas upočasnjuje. Takšno stanje je razširjeno s posebnimi brizgami, da bo včasih našli. Na voljo bodo različne orožje, strelno orožje (AT-14 pištola, brzostrelka, RPL, Assault Rifle G2A2, Combat shotgun VK-12, Prototype-7 avtomatska pištola MP-50 raketomet MOD-3, itd ) In metanje (granate, mine, radijsko vodeno mine). Ali menite, priložnosti, vendar ne pozabite, da lahko nasprotniki opravljajo enake ukrepe kot vi, in sicer napad, zasedo, udaril ali vrgel mine požar. Bodite previdni, ko tava po hodnikih krvavo igro. Moraš se premakniti iz enega prostora v drugega, in če lahko preživi naslednji veliki meri odvisna od vaše spretnosti.

Vam bo všeč, da igrajo igro F. R, ker je prežeta s tako veliko presenečenje! Naprej - zravnal z Onosvjetski pojavov in občutek začimb v tem primeru. Srečno!


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more