Zaznamki

Usoda

Alternativna imena: Usoda

Fate - računalniško igro vlog. Usoda igra zasnovana za ljubitelje dogodivščin in dosežke med nalogami in quests igre. Igra enostaven prehod, ampak neskončno. Razvijalci Podjetje zadovoljen svetu z vrsto igre usode, ki sestoji iz teh delov: usoda: Neodkriti Realms, usoda: Traitor Soul, Usodo: Cursed King. Vsa prizadevanja in soul so vlozhiny ustvariti serijo multiplayer igre.

Kot vse računalniške igre, igre Usoda ima številne funkcije in vzorce prenosa. In to je tisto, kar bi se počutili bolj samozavestni pri kratki igri, vam svetujemo, da začnete, končali branju tega pregleda, predloženega in si oglejte usoda video posnetke in posnetke zaslona. Ampak potem premaknete na strani igre in si lahko prenesete Fate.

Pregled Javascript na vašem računalniku, nekateri programi, kot so torrent.

Ko ste pripravljeni za prenos igro Fate, potem ste pripravljeni na razburljivo in zelo zanimivih potepanj.

Game Faith, v začetku, da bi vam možnost, da izberejo spol svojega značaja. Vam bomo predstavili v obliki majhnih, vendar hitro, neustrašen in pameten otrok, poln poguma in moči. Vendar je razred samodejno izbere v začetnih fazah igre. Izbor bo predstavil le dva razreda:

• Warrior;

• Wizard.

Warrior - če se zbudiš v bitki za uporabo ogromne količine orožja in opreme. Boj v zunanjem delu in gibala boj, po možnosti v zunanjem delu, nato pa vas bo usojeno, da postane bojevnik.

Wizard - če boste nagnjeni k ustvarjanju uroke in magije za uporabo - boste samodejno izbere čarovniki.

Bo v okviru igre, ki jo je treba priložiti različnih bitij. Ampak najbolj zanimivo, so bitja, kot hišne ljubljenčke, kot so mačke in psi. Vaša naloga bo, da jih ukrotiti, da vam pomaga isto. To bo tvoj najboljši prijatelj.

Tam bo izzivi v proizvodnji hrane, da bomo dobili v nekaterih trgovinah.

Glavni cilj vaš lik v igri - Kill zlo pošasti vas nasprotujoča. Hkrati je velik plus za svojo izkušenj. In v skladu povečati.

Game Usoda predstavljene v dovolj visoko kakovost grafike, morda ni najbolj natančno, a pravem pomenu slike dovolj. Kot dovolj za prehod zabavno igranja. Kot vsaka dostojno računalniških iger Fate igro, namenjen za zabavo in udoben občutek za vsakega igralca, ki sedi za računalnikom.

Igra ne vključuje ruski jezik, vendar lahko uporabite russificator. To še otežuje igralcev po vsem svetu.

Soundtrack opravi tudi na visoki ravni. Voiceover primerno in nikakor ne zmanjšuje iz igre. Spremljevalni glasba pomaga, da se osredotoči na igranja. Torej vam ni treba niti obrniti glasbeno snemanje.

Ali vas čaka v igri za najboljšega igralca. Mudi, da obiščejo spletno stran in naložite usodo! Srečno v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more