Zaznamki

Najdaljša meja

Alternativna imena:

Farthest Frontier simulator gradnje mesta z elementi ekonomske strategije. Igra ima odlično grafiko v realističnem slogu. Glasba je dobro izbrana in sčasoma ne postane moteča.

Vaša naloga v igri je zagotoviti preživetje in kasnejšo blaginjo majhne skupine naseljencev na robu civiliziranega sveta. Doseganje vseh ciljev bo lažje, ko boste šli skozi kratko vadnico, ki vam bo povedala vse o kontrolah in mehaniki igre.

Naprej imaš veliko dela:

  • Zgradite najbolj potrebne zgradbe
  • Raziščite območje za fosilne vire
  • Parcela na primernih parcelah
  • Izberite najprimernejši pridelek za vaše razmere in ga gojite
  • Razširite svojo vas, dokler ne postane metropola na več ravneh

Vse to so le glavne dejavnosti.

Preden začnete igrati Farthest Frontier, izberite težavnostni način, ki vam ustreza. V najlažjih bo prijetna idila, v najtežjih pa vsak dan prava borba za preživetje. Določite vrsto reliefa in podnebne razmere. Odločite se, kako želite igrati, in začnite.

Glavni življenjski vir prebivalstva je hrana. Analizirajte podnebno sestavo tal in se odločite, katera od razpoložljivih možnosti bo najbolje uspevala v teh razmerah. Zelo pomembno je, da ne naredite napake, saj je od tega odvisen nadaljnji razvoj.

Sčasoma boste lahko dodatno izboljšali zemljo na poljih z gnojenjem in odstranjevanjem kamenja. Zatiranje plevela je prav tako pomembno.

Po rešitvi težave s hrano se osredotočite na logistiko. Igra je zelo realistična in zato bo dostava blaga s kmetij brez cest in vozil težka. Gradite obrate in tovarne za proizvodnjo opreme in vseh stvari, ki jih potrebujete v vsakdanjem življenju.

Velikega pomena sta tudi vodovod in medicina. Brez čiste vode in napredne medicine lahko vaše prebivalstvo udarijo epidemije bolezni. To bo močno otežilo nadaljnjo rast prebivalstva in morda celo povzročilo smrt.

Razvijte svoje tehnologije, to vam bo olajšalo pridobivanje številnih osnovnih virov in vam omogočilo preusmeritev pozornosti na druga področja dejavnosti.

Večino zgradb v mestu je mogoče nadgraditi. To bistveno vpliva na njihove značilnosti in močno spremeni videz mesta. Tako se bo vas postopoma spremenila v visokotehnološko metropolo. Skupno je na voljo več kot 50 vrst zgradb, katerih videz se spreminja in razvija z napredovanjem igre.

Čeprav je igra predvsem ekonomska strategija, je v njej prostor za vojne. Vaša naloga je, da se potrudite, da ustvarite močno obrambo, tako da vojske sosednjih držav ne bodo vdrle na vaše ozemlje, in če pride do napada, se bodo soočile z vrednim zavračanjem.

Brezplačen prenos

Farthest Frontier na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na spletni strani razvijalca.

Takoj namestite igro in začnite ustvarjati svoje sanjsko mesto v divjini!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more