Zaznamki

FarmVille 2

Alternativna imena: Farmville 2 Kmetijsko osamitev, Farmville 2,

Naj najboljšo igro FarmVille 2 Ciel samota.

Company Zynga predstavlja FarmVille 2 Ruralna samota je mobilna igra v žanru kmetije, ki bo privlačna vsem ljubiteljem smeri. Prvič, privlači animirane grafike, vendar to ni edina zasluga. Tudi če nimate interneta, lahko še vedno vodite postelje in poskrbite za živali, gradite stavbe in kopičite vire. Res je, da je komunikacija nepogrešljiva, saj vam omogoča komuniciranje z drugimi igralci, ustvarjanje povezav z njimi in izvajanje nalog. Če se povežete s skupnostjo na Facebooku, bodo tudi privilegiji, prva prejela zlate ključe, ki jih ne morete storiti brez.

milijonov računalniških iger priporoča, da prenesete FarmVille 2 Ruralno samoto, ker je to res razburljivo igro. Namestite ga in igrajte je popolnoma brezplačna, vendar plačana vsebina ne bo presenečena. Za tiste, ki raje pospešeno prehajajo, ne morete storiti brez nakupov. Če želite dokazati, da je vse mogoče obravnavati sami, vam ne bo treba vlagati denarja. Druga odlična novica, ki jo lahko prenesete na domačem računalniku FarmVille 2 Village. Hkrati lahko postane lastnost takoj na dveh virih v telefonu in osebnem računalniku, kar primerja osebni uspeh.

Kako je igra pripravljena.

Polnjenje igrače je zelo dobro poznano, tako da boste kmalu ugotovili:

 • Allow nove stopnje
 • Game FarmVille 2 Razvoj na podeželju se razvija na posebnem zemljišču, zato je vse na enem mestu.

  • Krmilniki na poljščinah
  • Razmak in spravilo
  • Domaj in skrb za živali
  • Uporabite kolo Fortune in osvojite nagrade
  • Država in izvrši naročila
  • Zgradite in izboljšajte stavbe
  • Razširite ozemlje
  • Na samem začetku boste srečali dekle Masha, da bi učencem naučili modrosti igralnega procesa. Za lažje učenje je najprej kmetija zelo majhna.

   Lahko enostavno sledite vsem postopkom, ki potekajo z zalivanjem postelj in dreves, pridelovanjem, krmljenjem in molznjivimi kravami, ki proizvajajo dostopno blago. Da bi to naredili, zgradite različne stavbe (mlin, pekarno, maslo, tovarno sira in mnoge druge). Višja dosežena raven, večja bo izbira ponudb predmetov, rastlin in živali. Vse, kar izdelate, gre v velik skedenj. Ker je napolnjena, jo bo treba povečati, za to pa potrebujete ključe. Vendar pa so potrebni povsod, zato je to najbolj dragoceno postavka pravi zlati ključ.

   Ne pozabite, da si ogledate krovu v bližini skednje, kjer so na voljo naročila za dostavo določenih vrst izdelkov. Če jih imate v pravem znesku, kliknite, če želite izvedeti. Tako zaslužite kovance in sprostite prostor v skladišču za nove prejemke. Sami boste presenečeni, na kakšni lepi kmetiji se obračajo vaša zemlja. Vrtnice cvetijo in plodujejo, polja so zrezana z razsutim zrnom, krompirjem, paradižniki in kumarami, ovine pod svojo težo koruze, veje dreves se upogibajo iz bogate žetve jabolk, hrušk, sliv, breskev. Nato se nahajajo tovarne, kjer se peke okusne pite z različnimi polnjenji, soreni sir, maslo in drugi proizvodi pretepli.

   FarmVille 2 Igra za izseljevanje v vaši državi bo vaša najljubša zabava, ki je vedno tam, je vredno vključiti telefon ali računalnik. Vsak dan vse več dosežkov in posodobitev prinesejo prijetna presenečenja. Tu praznujemo praznike (Novo leto, božič, noč, noč čarovnic in druge), razpravljamo o dogodkih, sodelujemo na tekmovanjih in osvojite dragocene nagrade.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more