Zaznamki

Farmtastic

Alternativna imena: Farmtastic

Game Farmtastic - to je zanimivo brskalnik temelji igre, ki temelji na načelu simulatorju.

Farmtastic na spletu - to je eden izmed mnogih iger na kmetiji, kjer boste morali spopasti z ne le kmetijstvu, ampak tudi v drugih dejavnostih.

Pri registraciji Farmtastic ni težko korak, po katerem ste začeli igrati Farmtastic. Za uspešno registracijo morate narediti naslednje:

1. Najdi igre spletne strani Farmtastic.

.

2 Levo na glavni strani boste videli prijavnico. Dva sub oblika select « Register ".

3. Napišite svoje uporabniško ime.

4. Vpišite vaš e-poštni naslov.

5. Napišite geslo za igro. Poskusi, da bi vaše geslo tako zanesljivi, kot je mogoče.

6. Pomembno! Z registracijo se strinjate, da vsa pravila igre.

7. Kliknite na « Registracija » ..

Igraj Farmtastic Ti bodo prek spletnega brskalnika. Zato, preden se vpišeš morate dobro Internetni naslov vprašanje: preverite hitrost interneta, je zaželeno, da je 100 mega bitov na sekundo.

V Farmtastic igrati boš, ko se soočajo z različnimi dogodki v igri. Kot kmet morate skrb za zemljo, in vaš dom, živali in opravljajo različne naloge eno za drugo.

V simulaciji ste prosti Farmtastic kupiti različne izdelke. Najprej boste imeli majhen del zemljišča v kateri boste morali skrbeti. Boste morali pomolsti krave, kopanje v blatu, do žetve - to je vse del vsakdanjega življenja. Delo vam vsak dan.

Kot poklicni kmet morate obrniti vaše dvorišče v majhni kmetiji impresivno. Z veliko truda, boste kmalu dobili povišico in izpolnite vsa potrebna dela na kmetijah. Poleg tega morate slediti njihovih živali in ptic na kmetiji. V vaš delovni urnik, seveda, tudi molžo krav, saj stranke ne samo želim, nabrane zelenjave, pa tudi sveže mleko iz srečne krave. Na kmetiji v Farmtastic obstaja nešteto nalog. Lahko sejejo proso, nato pa jo zmeljemo v moko in prodajo.

Kmetija Farmtastic predstavila barvito grafiko. Boste morali dokazati svoje sposobnosti pri delu z živalmi, in bodite pozorni na dejstvo, da so vse vaše rastline uspevajo - vse v stilu risanke. Šele potem, ko delaš veliko število delovnih mest, ki jih lahko dobite dober pridelek. Naučili se boste različne naloge, ki vas čakajo na vaši kmetiji Farmtastic. Boste morali, da se vključijo v naložbe na kmetiji.

Farmtastic spletu lahko osredotočite na poslovanje, razviti in izboljšati njihovo ozemlje.

Veliko časa je treba dati sajenja zelenjave in sadja, pa tudi trgatev.

Lahko kupite različne stavbe in za proizvodnjo blaga za prodajo.

Farmtastic spletu nedvomno všeč, kako so vsi odrasli kot otroci. Prijavite se v igri in naredil svojo malo nasada.

Obrnite majhne premoženje v veliko uspešnih kmetiji. Presenečenje vseh njihove izkušnje in dosežke v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more