Zaznamki

Kmetovanje Simulator 2013

Alternativna imena: Kmetovanje Simulator 2013

Game Kmetovanje Simulator 2013 je nadaljevanje slavnega igre o kmetijstvu, ki je že ljubil z milijoni igralcev. To je prva različica igre je razodetje za igralce po vsem svetu. Veliko število posodobitev, ki čakajo na vas v kmetijstvu Simulator 2013.

Online igre Kmetovanje Simulator 2013 si lahko prenesete iz uradne spletne igre, ki je kupil njeno dovoljenje, ali na katerem koli drugem mestu, ki zagotavlja ta dostop. Prenesti tudi kmetijstvo Simulator 2013, lahko prek priljubljenega torrent, vendar pred tem morate, da ga namestite na vaš računalnik.

Lahko se registrirate spletno igro Farming Simulator 2013 brezplačno. Da bi to naredili, boste morali pisati o naslednjih informacijah:

1) edinstveno prijavo.

2) naslov, elektronski poštni predal in geslo.

Preden začnete igrati Farming Simulator 2013, boste morali, da preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje naslednje sistemske zahteve:

1) 2 GHz Intel - Processor.

2) 1025 MB - RAM.

3), 1,5 GB - HDD.

Prav tako boste imeli edinstveno priložnost, da gledajo pro igro Farming Simulator 2013 video. Vse video igre razkriti svoje temeljne funkcije, značilnosti in pravila igre.

V spletni igri okoli kmetije Kmetijstvo Simulator 2013 je veliko različnih inovacij. Ta različica je dosegla največjo priljubljenost.

Vmesnik v kmetijstvu Simulator 2013 prijazno, bogato z različnimi barvami in neverjetno preprost. V tej igri dodaja različne posodobljene in popolnoma nove kmetijske stroje, ki so namenjeni za setev in žetev različne pridelke.

Farming Simulator 2013 tudi preseneti z različnimi vrstami pokrajine, kot tudi različnih rastlin in živali.

V kmetijstvu Simulator 2013 ponuja priložnosti za vas, da sprememb (ustvariti in obremenitev), uporaba vozil in uporabe ekipirovok.

Ta igra je zasnovan tudi za multiplayer igre. Bilo je tukaj lahko ena stran, poskrbeli za do deset ljudi. Glavni pogoj za to funkcijo - je, da so bili vsi udeleženci prijatelji.

Začnete skrbeti za njihovo majhen košček zemlje v kmetijstvu Simulator 2013, njegovo preoblikovanje v nenavadno lepe in uspešne kmetije, ki vam bo prinesla prihodke v dokaj kratkem času, ki uporabljajo najmanj napora.

Ne pozabite, da skrbi za živali: za pridelavo hrane za njih, ne pozabite, da jih krmo. S tem boste dobili več denarja.

Grow različnih pridelkov za prodajo, proizvodnjo in drugimi proizvodi za živalsko krmo.

Če sledite navodilom v igri, potem boste zelo hitro postal uspešen kmet, ki bo nenehno prejeli nagrade za svoje dosežke.

Game Farming Simulator 2013 je bil nihče drug ostala nedotaknjena. Pridružite oštevilčenimi fermomanii navijačem, ki je postala najbolj uspešna v svetu gamer Farming Simulator 2013.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more