Zaznamki

Kmetovanje Simulator 2011

Alternativna imena: Kmetovanje Simulator 2011

Game Kmetovanje Simulator 2011 je simulator na spletu v angleščini. Ta igra je nadaljevanje slavnega simulator, ki je postala znana po vsem svetu.

Online igre Kmetovanje Simulator 2011 download na uradni strani igre ali na drugih mestih, ki ponujajo to funkcijo. Tudi

Farming Simulator 2011 Download mogoče in na torrent stran, ki ponuja brezplačno prenesete različne igre in druge avdio in video datotek.

V igro Farming Simulator 2011 za brezplačno, se lahko prijavite na spletni strani. Če želite to narediti, kar potrebujete naslednje podatke:

1) vaše uporabniško ime.

2) E-poštni naslov in geslo.

Tudi preden začnete igro imate priložnost, da pogledate na spletno stran o Farming Simulator 2011 video. Je opravil vse značilnosti igre Farming Simulator 2011, morda boste tukaj našli odgovore na vprašanja.

Po tem, preverite funkcionalnost računalnika, ali njegovi parametri izpolnjujejo zahteve iz igre:

1. Intel 2 GHz - procesor.

.

2 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Game stranka spletno igro Farming Simulator 2011 ni zastonj, tako da se začne predvajati Farming Simulator 2011, boste morali kupiti in namestiti na vaš računalnik.

V kmetijstvu Simulator 2011 vas bo sodelovalo v različnih kmečkih opravilih. Moraš skrbeti za živali: za pridelavo hrane za živino, nahraniti, nakup novih živali, ki jih ustvarijo najbolj udoben pogoje.

Poleg živine imate raste drugačno kulturo, žetev in gnojiti, plug in sejali. In veliko različnih funkcij, ki jih morajo opraviti, kot pravi kmet.

Vaše živali vam bo prinesla dohodek, kot krava daje mleko, kokoši nesejo jajca z zajčje krzno boste prejeli. Vse to lahko nato proda in dobil denar.

Novo za igro Farming Simulator 2011 je multiplayer. Vaša naloga v kmetijstvu Simulator 2011 zgraditi svojo lastno kmetijo, ki vam omogoča iz majhne parcele, da bi ogromen nasad, zaslužijo veliko denarja in postal najpomembnejša kmetijska Farming Simulator 2011.

Game Farming Simulator 2011 vabi vse svoje funkcije:

1) Ločevanje načinu karieri.

2) Sposobnost za večuporabniški način. Igranje na LAN vam je na voljo šele, ko boste kupiti licenco za igro.

3) veliko parkirišče z različnimi tehnikami.

4) Širok spekter pridelkov.

Bo 5) Ti bodo imeli pomočnike.

6) Can stroji s polnjenjem.

Prijava na spletno igro o kmetiji Farming Simulator 2011 skupaj s svojimi prijatelji. Skupaj boste igral veliko bolj zanimivo.

Dajte si virtualni počitnice na svojih nasadi barvami, različnimi kulturami. Predstavljajte si, da ste na tem narave, skupaj z Farming Simulator 2011.

Razviti svojo kmetijo, da skrbijo za svoje živali in rastlin, postal pravi kmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more