Zaznamki

Kmetijski simulator 14

Alternativna imena: Kmetijski simulator 14

Games Farming Simulator 14 za naravne kmete.

Danes je težko presenetiti kogar koli s tako igro kot kmetijo. Ta tema, kot se zdi, se že dolgo igra na vseh straneh, od nje pa ni nič novega. Toda le zaenkrat, medtem ko Farming Simulator 14, katerega razvoj je zasedla program GIANTS, ne bo videla. Nikjer drugje ne boste našli takšne vrste kmetijskih strojev (14 naslovov), kot tukaj. Vse to ne bo le treba naučiti upravljati, temveč tudi ne pozabiti, za kaj je namenjen vsak stroj. Obstajajo traktorji, priklopniki, kultivatorji, sadilniki, kombajni, gnojila, škropilnice, kosilnice, kompostirne rezervoarje in še veliko več.

Za začetek potrebujete Farming Simulator 14 za prenos na telefon ali tablični računalnik in skrbno izvedite usposabljanje. Čeprav je igračo brezplačna, napredek pa je mogoče doseči brez vlaganja dodatnega kapitala, je tudi plačana vsebina. Cene se začnejo od 90 centov. Prav tako obstaja možnost, da prenesete Farming Simulator 14 na računalnik, nato pa se bo vse, kar se dogaja na velikem zaslonu, prikazalo v vseh podrobnostih. Vendar pa tudi na majhnem zaslonu mobilne naprave ne boste imeli neprijetnosti, zato je razvijalec dobro premišljen.

Set zaslon in druge funkcije.

Spomnite se, kaj pomenijo grafične slike na monitorju. Služijo za izvajanje različnih ukazov in ukrepov, in jih je enostavno razumeti. Trgovina, kjer se blago prodaja in kupi, je prikazana kot košarica v zgornji vrstici. Številke poleg tega je vaš račun za preverjanje. Naslednji je odstotek zaloge, nivo goriva in ikona menija. Na desni strani velik obseg kaže hitrost stroja. Na levi strani si lahko ogledate zemljevid kmetije. Zadnji so akcijski gumbi.

Game Farming Simulator 14 je pripravljen za igralce:

  • Masa zabave s pisano 3D grafiko
  • Povezave z drugimi igralci
  • Razvoj lastne kmetije
  • Doseganje novih višin skozi trdo delo

Vsak element ima veliko vej. Na primer, razvoj gospodarstva pomeni delo na terenu (setev in spravilo različnih pridelkov z različnimi tehnikami), skrb za živino in stroje, zaposlovanje delavcev. Toda ti trenutki imajo tudi veliko majhnih odtenkov, ki jih je treba postopoma odpraviti. Sčasoma boste imeli nove zgradbe, kjer bodo na voljo koče, senke, železniške postaje, mlini, trgovina, oskrba z gorivom in druga področja. Kmetijska igra Simulator 14 je kar se da natančneje predstavila resnične življenjske pogoje kmetov. In pustite, da pridelki dozorejo hitreje kot običajno, dogodki zahtevajo previden pristop in ne prenašajo naglasa.

Pošljite traktor na polje, najprej ga morate pripeljati v desno prikolico, poskrbite, da je rezervoar poln goriva. Če je pomanjkanje goriva, pojdite na bencinsko črpalko in šele nato na terenu. Moral bi se naučiti, kako ga upravljati, da jasno ohranja linijo in ne uniči ovir. Prav tako igra kmetijskih simulatorjev 14 omogoča zaposlovanje delavcev in med opravljanjem vaše naloge (setev, oranjem, trgatev), pazite na druge zadeve.

Na začetku bodo na enem pridelku pripravljeni dve polji, na drugi pa se bo posejal. Game fs 14 ponuja izbiro ene izmed vrst žita: pšenice, oljne ogrščice ali koruze. Tukaj želite svetovati, naj zapusti koruzo do trenutka, ko boste vstali, ker je za njegovo obdelavo potrebna posebna oprema, denar pa je še vedno uporaben za bolj pereče zadeve.