Zaznamki

Farming Simulator 22

Alternativna imena: Farm Sim 22, Farming Simulator 2022

Moderno nadaljevanje legendarne kmetije po 3 letih

Igra Farming Simulator 22 na računalniku / prenosniku iz industrije stoics GIANTS Software. Ponovno smo zadovoljni s posodobitvijo z novo funkcionalnostjo in mehaniko igre. Čeprav ima različica serijsko številko 22, je igra izšla leta 2021 in od takrat ostaja vodilna med vsemi deli serije. Najvišje pohvale kritikov in igralcev - več kot 90 % tistih, ki so ga igrali, ga je na platformi Steam ocenilo zelo pozitivno. Ob konicah je bilo v igri do

ljudi hkrati, kar je veliko za nišno igro. Spodaj je razlaga, zakaj je FS 22 všeč vsem brez izjeme.

Značilnosti Farming Simulator 22 na PC

Razvijalci simulatorja so vedno poskušali razveseliti svoje oboževalce z novo funkcionalnostjo z vsakim novim delom. Vsak naslednji del je napolnjen z novimi funkcijami, pridelki, opremo in orodji. Na primer, prejšnja različica je doživela velik skok v grafiki in zmogljivosti. Dodana je bila tudi sposobnost vzreje konj. Kaj nam je prinesel zadnji del igre:

 • a urejevalnik znakov, v katerem lahko ustvarite edinstvenega kmeta-podjetnika;
 • nove realistične lokacije v Ameriki in Evropi;
 • zmožnost gojenja vinogradov, oljčnih nasadov in bombaža med drugimi pridelki, ki jih je v igri več kot 20;
 • nove vrste kmetovanja - mulčenje (za povečanje pridelka) in pobiranje kamna (za čiščenje površine);
 • proizvodnih verig, ki vam bodo omogočile optimizacijo procesa ustvarjanja dobička
 • Koledar žetve za udobje mladega kmeta
 • izboljšana umetna inteligenca za avtomatizacijo procesov

Farming Simulator 22 DLC - novi dodatki za vse

 1. Year 1 Season Pass je zbirka večjih dodatkov za igre za celo leto, ki bodo dodani v prihodnosti. Plačate samo enkrat. DLC, ki so mu že vključeni: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Pack 3, Expansion. Vse dodatke, ki bodo izdani pred koncem leta, boste prejeli samodejno. Deluje kot sezonska vozovnica.
 2. Kubota Pack - dodali boste enajst novih vozil in orodij multinacionalne korporacije, ki je nastala v Osaki na Japonskem pred 130 leti.
 3. AGI Pack - novogradnje in oprema za predelavo žit AGI, vodilnega proizvajalca prenosne in stacionarne opreme za pretovarjanje, skladiščenje in kondicioniranje žita.
 4. Precision Farming – Naj bo vaša virtualna kmetija bolj zelena in bolj trajnostna: brezplačen dodatek Precision Farming uvaja novo mehaniko iger, ki temelji na tehnologiji inteligentnega kmetovanja v resničnem svetu. To vključuje štiri različne vrste tal in vzorčenje tal, ekonomsko analizo in okoljsko oceno za vašo kmetijo.
 5. CLAAS XERION SADDLE TRAC Paket - Z nakupom CLAAS XERION SEDLA TRAC dodate v svoj vozni park močan in dinamičen traktor znanega nemškega proizvajalca CLAAS.

To je nekaj uradnih dodatkov, v katerih boste uživali. Obstaja več neuradnih, ki so jih ustvarili igralci in ljubitelji žanra. Namestite jih na lastno odgovornost. Nekateri od njih lahko izboljšajo grafiko, nekateri lahko dodajo nove zemljevide, nekateri lahko dodajo nova vozila. Nekatere od njih celo priporočajo razvijalci sami in jih implementirajo v prihodnje različice igre.

Farming Simulator 22 PC Download ni brezplačen. Igro je mogoče kupiti na platformah, kot so Steam, Epic Games ali na uradni spletni strani. Verjemite mi, ta kmetijski simulator je vreden svojega denarja - ocene in ocene govorijo same zase.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more