Zaznamki

Farming Simulator 20

Alternativna imena: Farming Simulator 2020, FS 20, FS 2020

Farming Simulator 20 novo nadaljevanje stare zgodbe

Igra

FS 20 je manjši brat svetovno znanega simulatorja. Zakaj manjši? Izšla je 20. različica igre, ki je prilagojena za pametne telefone. Programska oprema GIANTS, razvijalci in ustvarjalci, vsaka tri leta izdajo novo različico za naprave Android in iOS. V vsaki novi različici poskušajo razširiti možno funkcionalnost in dodati nekaj novega. Tokrat ni izjema. Seveda je mobilna različica igre preprostejša od polnopravnega Farming Simulatorja na osebnem računalniku, vendar vam za igranje svojega najljubšega simulatorja ni treba nositi računalnika.

Kmetijski simulator 20. Značilnosti kmetijskega procesa

Farming Simulator 20 ni le igra o kmetiji, ampak tudi o podjetništvu. Pravzaprav bi morali poleg glavnega dela gojenja poljščin in živali skrbeti tudi za svoj dohodek. In to je gospodarstvo in morate razmišljati o svojih dejanjih, da bi dobili največji dobiček. Vsak izdelek v igri se prodaja in kupuje na mednarodnih trgih. Vsi izdelki imajo ponudbe in cene se lahko občasno razlikujejo.

Toda nazaj k najbolj zanimivemu. Mehanika igre Farming Simulator 20 na osebnem računalniku kaže na realističnost dogajanja. Za pridelavo koruze morate kupiti kos zemlje, semena koruze, opremo za setev in nato žetev. Poleg tega lahko za boljši učinek uporabite gnojila.

Kupimo traktor, nanj pritrdimo potrebno opremo, na primer sejalnico, in gremo na polje, sejemo, kot vidite, je vse precej realno. Igra ima možnost avtomatizirati ta proces, če je vaša kmetija zrasla in vi sami ne morete slediti vsem. Takoj ko letina dozori, jo poberemo in odpeljemo v skladišče za nadaljnjo prodajo in prodajo. Tukaj ste zaslužili svoj prvi denar. Lahko kupijo več zemlje za obdelovanje, živali, opremo za delo ali se naučijo novih tehnologij.

Kaj ponuja FS 20 svojim poznavalcem?

  • Kupite več kot 100 vrst strojev in orodij svetovnih kmetijskih proizvajalcev.
  • Zaslužite z gojenjem in prodajo več kot 10 vrst poljščin na svoji zemlji (bombaž, oves, koruza, ogrščica, sončnice, fižol itd.).
  • Vzreja in vzreja živali (krave, ovce, konji, prašiči).
  • Raziščite ogromno prostranstvo Severne Amerike s podrobno obnovo pokrajine.
  • Zdaj lahko krmilite vozila neposredno iz kabine za še večji realizem.
  • Nova funkcionalnost za nego konj, saj so naši prijatelji, tako kot psi in mačke. Počutite se kot pravi kavboj, ki se vozi po vaših ozemljih na pravem divjem žrebcu.
  • Optimizirana grafika za udobno igro na kateri koli napravi.

Kako prenesti Farming Simulator 2020 za PC?

Igra je zasnovana za mobilne naprave pod operacijskim sistemom Android/iOs. Lahko ga prenesete s katerega koli od trgov. Upoštevajte, da je igra plačana. Povprečna ocena igralcev je 3. 8 od 5. 0, kar je strašljivo. Vsak igralec pa ima možnost preizkusiti igro za določeno obdobje in če ti ni všeč, dobiš denar nazaj.

Za prave poznavalce žanra je mogoče prenesti na osebni računalnik. Če želite to narediti, morate na svoj računalnik ali prenosnik namestiti emulator ter v njem prenesti in namestiti Farming Simulator 20.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more