Zaznamki

Farming Simulator 19

Alternativna imena: FS 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 2019

Farming Simulator 19 je serija iger, znanih po vsem svetu. Kmetovanje se nikoli ne ustavi ali ne ustavi. Razvijalci iger so to dokazali v praksi. Nenehne posodobitve, inovacije, realistična grafika in sveža funkcionalnost. Novi del igre je prinesel veliko novih izdelkov, ki bodo krasili igranje. V Farming Simulatorju 19 se je začel nov razvojni mejnik, bolj dinamičen in realističen kot prejšnji deli. Več o vseh novih izdelkih spodaj.

Inovacije 19. dela igre

Verjetno je ta del Farming Simulatorja postal eden najbolj pričakovanih v zadnjem času. Dejansko je bilo v devetnajstem delu grafično jedro igre popolnoma preoblikovano, kar pomeni še večji realizem dogajanja. Bolje narisani detajli delovne opreme, narave in okolja so prijetni za oko, z novimi ozemlji v Evropi in Ameriki pa igre sploh ne boste želeli zapustiti v resnični svet. Čeprav se v tem primeru ne bo veliko razlikovalo od igre. Vredno je biti pozoren na novo vrsto kmetijskih pridelkov - bombaž in oves, to je poleg tistega, kar je že bilo v igri (pšenica, koruza, krompir, ogrščica itd.). Od živali lahko še vedno vzrejate prašiče, krave, ovce, ptice (kokoši in gosi), pa tudi jahate svoje konje. Omogočili vam bodo raziskovanje svojega ozemlja in odkrivanje novih območij v ogromnem odprtem svetu.

Vrhunec Farming Simulatorja 19 na osebnem računalniku, ki ga obožujejo številni igralci po vsem svetu, je možnost igranja na spletu. Razvijte svojo kmetijo skupaj z drugimi igralci, do 16 ljudi od koder koli po svetu. To je priložnost, da se obogatite ne le kulturno, ampak tudi profesionalno v kmetijskem sektorju. Spremembe igre, ki jih lahko ustvarijo igralci sami, bodo naredile postopek bolj zabaven. Nova ozemlja v Evropi in Severni Ameriki v velikem odprtem svetu iger.

Lastnosti igre

Skratka, na to morate biti pozorni:

 • popolnoma preoblikovano grafično jedro igre - več realizma in dinamike
 • nova funkcija jahanja in nove živalske vrste - konji
 • Ameriška in evropska ozemlja
 • dve novi vrsti kmetijskih pridelkov - bombaž in oves
 • nova oprema proizvajalca John Deere

Uradni dodatki za Farming Simulator 19:

 • Premium Edition - vključuje vse uradne spremembe; Primerno za tiste, ki ne želijo kupiti vsega posebej.
 • Platinum Edition - dodaja 35+ tipov novih vozil proizvajalca CLAAS.
 • Širitev alpskega kmetijstva - novo območje alpskih travnikov, pa tudi oprema za njihovo pridelavo.
 • Rottne DLC - na voljo so nove funkcije sečnje in posebne opreme.
 • Paket opreme
 • GRIMME - vsebuje trinajst novih orodij iz GRIMME in eno dodatno od Lizard.
 • Kverneland Vicon Equipment Pack - vsebuje dvajset kosov opreme proizvajalca Kverneland.

Kako prenesti igro Farming Simulator 19 na osebni ali prenosni računalnik?

Farm Simulator ni brezplačen, za prenos morate plačati. To lahko storite na uradni spletni strani igre ali na igralnih portalih, kot so Steam, Epicgames, Microsoft, Playstation, Xbox in drugi. Takšni portali pogosto izvajajo promocije in razprodaje, igro pa je mogoče kupiti veliko ceneje ali celo popolnoma brezplačno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more