Zaznamki

Farming Simulator 17

Alternativna imena: Farming Simulator 2017

Kmetijski simulator 17 - kmetovanje kot umetnost

Nadaljevanje našega dolgo ljubega Farming Simulatorja za osebni računalnik. Farming Simulator 17 je še vedno najbolj realističen možni. Razvijalci vsako posodobitev dodajajo lokacije in stroje. Navsezadnje znanost in tehnika ne mirujeta. Vsako leto so nove enote za kmetijstvo. In kmetijstvo se lahko ukvarja skoraj povsod po svetu. In vi kot kmet bi se želeli preizkusiti na različnih območjih in kotičkih Zemlje.

Igra

Farming Simulator 17 je dobila nove lokacije in nove vrste strojev, novi proizvajalci, pa tudi velikanski delovni stroji. Ob nakupu igre je nekaj na voljo, vendar boste morali kupiti več. Ampak najprej stvari.

Funkcije igre

Nova različica vas čaka:

  • poleg že razpoložljivih vrst poljščin je več sončnic in soje
  • sedaj lahko na svojo kmetijo dodate živino in vzrejate krave, ovce, piščance in prašiče
  • Ekonomija igre je bila izboljšana in preoblikovana, zdaj morate bolj skrbno premisliti svoj proračun in poslovno strategijo
  • stotine hektarjev zemlje skupaj s severnoameriškimi ozemlji
  • skoraj tristo kosov delovne opreme (podrobno) petinsedemdesetih proizvajalcev
  • velik odprt svet z možnostjo igranja na spletu s prijatelji za še več realizma

Zdaj lahko svojo majhno kmetijo prerastete v velikansko kmetijsko gospodarstvo in se ne ukvarjate samo s pridelki, temveč tudi z sečnjo, govedorejo, transportom in logistiko. Vaš uspeh je odvisen od vaših odločitev, tako kot v resničnem življenju!

Dodatki za Farming Simulator 17 na PC

Obstajajo štirje uradni dodatki za ta del, na vas je, da jih kupite. Tukaj je več o njih podrobno:

  • Platinum Edition - glavna in največja razširitev. Dodaja nove dežele Južne Amerike s pristno pokrajino in edinstveno vegetacijo. Novo železniško omrežje za boljši in hitrejši prevoz po zemljevidu. Nova vozila in orodja ter nova vrsta pridelka: sladkorni trs.
  • Big Bud Pack - majhen dodatek. Igri doda največji kmetijski traktor na svetu in nenormalno velika orodja zanj. Preizkusite, kako je voziti takšno pošast. Poleg tega je na voljo 12 novih orodij.
  • Kuhn - še ena majhna razširitev dodaja kmetijski stroj za divjad Kuhn (kultivatorji, trosilniki gnojil, sejalnice, obračalniki, kosilnice itd.).
  • ROPA - tudi majhen dodatek k igri bo dodal ROPA mehanizacijo (kombajn pese, nakladalnik/razkladalnik, čistilec krompirja, transportna prikolica).


Katere od dodatkov boste dodali, se odločite sami. Če je platinasta izdaja očitno vredna vašega denarja, se morajo ostali naučiti in preveriti, ali jih potrebujete. Ker so specifični in ne vsak od njih v igro doda nekaj novega.

Game Farming Simulator 17 - realizem v najboljšem primeru!

Milijoni spletnih kmetov po vsem svetu že leta raje uporabljajo FS 17 zaradi njegove podobnosti z resničnim svetom. Navsezadnje stroji, ozemlja in delovni tokovi neposredno ustrezajo realnosti. Vsak kmetijski delavec je to izkusil in lahko potrdi, da je vse tako kot v resničnem življenju. Za pridelavo pšenice morate kupiti semena, jih posaditi, pognojiti in vzgojiti. Nato jih previdno zberite s kombajnom, zlijte v traktor in odnesite v skladišče. Naprej, da bi zaslužili, jih je treba prodati in hkrati ustvariti dobiček ob upoštevanju stroškov. In to je samo stvar pšenice. In igra ima veliko število pridelkov, ki jih lahko gojite in z njimi zaslužite. Z drugimi besedami, ne boste le kmet, ampak tudi podjetnik in poslovnež. Potopite se v svet Farming Simulatorja 17 na osebnem računalniku.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more