Zaznamki

kmečko življenje

Alternativna imena:

Farming Life je zelo lepa simulacijska igra kmetovanja, ki ima vse, da je ena najbolj zanimivih iger tega žanra. Igra ima odlično grafiko in nevsiljivo glasbo. Pastoralna slika vaškega življenja vzbuja mir, hkrati pa ima igra precej razburljivo gospodarsko komponento.

Na samem začetku igre boste srečali Sama in Lindo. Imajo majhno kmetijo v predmestju. Na njihovi kmetiji stvari ne gredo dobro. Potrebujejo vaše modro vodstvo, da bodo stvari uredile. V igri je veliko za postoriti, zagotovo boste imeli kaj početi:

  • Porežite drevesa, da očistite zemljo za polja.
  • Sajenje in spravilo sadnega drevja.
  • Nabava potrebne opreme.
  • Zgradite hiše za delavce, hangarje, kamor boste postavili kmetijsko opremo, lope in celo mline.
  • Trgovina z izdelki na mestni tržnici.
  • Vzreja čebel in nabiranje medu.

In to ni celoten seznam primerov, le glavne, spodaj lahko izveste več o tem.

Kot razumete, vas čaka težka pot od majhne kmetije do uspešnega podjetja. Sčasoma boste lahko odprli lastno proizvodnjo različnih izdelkov, kot so tovarna, ki proizvaja pekoče omake, pekarna in še marsikaj. Pridobite nov tovornjak, kamor lahko dostavljate izdelke. Na desetine različnih traktorjev in kombajnov za opravljanje različnih del na kmetiji. Odprete lahko celo svojo kavarno v majhnem mestu v bližini. S sodelovanjem v mestnem tekmovanju pridobite priložnost za pridobitev novih mest, če vam uspe zmagati. Ko čistite območje nezaželenih dreves, bodite pozorni, ali gre za sadno drevje, morda je pametneje, da jih zapustite in poberete sadje.

Na borzi dela izberite delavce za kmetijo. Pazljivo preučite, katere spretnosti imajo in koliko želijo zaslužiti. Pri tem poslu morate biti pametni, saj jih boste plačali iz dohodka kmetije. Ko igrate Farming Life, boste poleg običajnega razvoja kmetije in trgovine morali opraviti različne naloge in zadovoljiti potrebe lokalnih prebivalcev. To vam bo pomagalo najti pravi način za razširitev vaše kmetije in vam bo omogočilo zaslužek in vire. Kot v resničnem življenju bodo na vašo kmetijo posegle horde škodljivcev. Z njimi se morate ukvarjati pravočasno, sicer lahko vašemu podjetju povzročijo znatno škodo. Vsako polje in hlev je treba zgraditi z dovozi, po katerih lahko vozijo vozila. Ne pozabite jih usmeriti.

Igra ima sproščeno sproščeno vzdušje, ni treba nikamor hiteti, izbira dekorativnih elementov vas bo dolgo časa zaposlila, mačka in pes pa se bosta zabavala.

Brezplačen prenos

Farming Life žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na igrišču Steam ali na uradni spletni strani. Poleg same igre je na voljo kar nekaj dodatkov k njej, tako da boste imeli ob sproščanju v prostem času še dolgo kaj početi. Začnite graditi kmetijo že zdaj, čaka vas prijetno vzdušje umirjenega predmestja in nevsiljiva opravila!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more