Zaznamki

Farmerama

Alternativna imena: Farmerama

Farmerama na spletu - je brskalnik spletno igro, ki črpa svoje svetla, barvita znakov in obzorja. Tukaj lahko preživite svoj prosti čas na prostem, skrb za podeželske hiše in kmetije ... Online igre Farmerama daje priložnost, da se naučijo upravljati gospodinjstva, ki ne uporabljajo te največje število sil.

To razburljivo igro ni treba namestiti igro stranko, in je dostopen iz katerega koli brskalnika. Vse, kar potrebujete, da začnete igro, je Farmerama spletno registracijo.

Onlan Farmerama Igra ponuja dva načina za registracijo:

1. Neposredno iz mesta. Na domači strani, je polja za registracijo, kjer si želijo, da vpišete ime (ime), geslo, e-mail, vnesite svoj datum rojstva in da se strinjajo s pravili igre. Registracija na tej igri Farmerama je končano, lahko začnete igranja.

.

2 Prek družabnega omrežja. Če ste registriran račun na Facebooku, se lahko uporabijo za registracijo igralni račun: Facebook s klikom na ikono v prijavnem obrazcu na domači strani, se odpre okno, v katerem bodo morali privoliti za dostop do vašega računa, soglasje, vpišite svoje uporabniško ime in Pridružite se tej Farmerama uporabo Facebook konec. Sedaj lahko igrate na spletu v Farmerama!

Za tiste, ki še niso odločili, je vredno, da se registrirajo svoj račun ali ne, igra Farmerama online igra ponuja prost poskus, kjer si lahko sami poskusite kot bodoča kmeta, po koncu poskusnega obdobja, sledi predlog za registracijo. Tako določena cena!

Greš v igro prvič, bo NPC (Sova) daje prvih nekaj delovnih mest. Bo treba za letino, naredite setvijo, je še vedno nekaj smešnih, a poučne naloge. Ampak ... to je šele začetek. Nato boste igrali igro Farmerama spletu, delaš različne sajenje dreves, zelenjave in poljščin, sodelujejo v trgatev, rastejo in krmo živali, nego in zalivanje svojo zemljo.

Kdaj bo določeno raven, igra Farmerama dovoli, da sodelujejo na natečaju za najboljše vrtno orodje, kot tudi v mnogih drugih tekmovanjih. Prav tako lahko dajo svoj vrt za vse videti in izvedeti, kaj drugi ljudje mislijo o njem igralci.

Ali Farmerama online igra ima svojo lastno valuto - in tyulpesso zelepenni. Hvala za vas, lahko opravljajo transakcije.

Farmerama online igra ima stopnje razvoja kmetije, da je sodobna rast, zahvaljujoč izkušnjam podeljuje za sajenje in pobiranje pridelkov. Z vsako novo raven so na voljo za nove naprave in nove živali. Torej, v Farmerama bo igral vse prej kot dolgočasno!

Igraj Farmerama lahko dvoril sosednje travnike, seveda ne zastonj. To delo bo plačana.

Igrajte spletne igre Farmerama ne more samo sedel doma, temveč tudi v drugem primernem mestu, kot pisarni ali sedel v prijetni obratu (z dostopom do interneta).

Ampak zakaj govori veliko o tem, kako igrati Farmerama dobro, bolje vsaj enkrat poskusiti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more