Zaznamki

kmetijska obrt

Alternativna imena:

Farmcraft je kmetija v stilu Minecrafta, ki jo lahko igrate na svojem računalniku. 3d grafika v kubičnem slogu, značilna za minecraft. Glasovna igra je visoke kakovosti in ne povzroča nobenih pritožb. Glasba je prijetna, sčasoma ne draži.

V igri se morate ukvarjati s pravim kmetijstvom. Brez kompromisov, vsa dela potekajo praktično tako, kot se dogajajo v resnici.

Uspeh v igri ni enostaven in zahteva čas, a marsikomu bo verjetno všeč ta realizem.

V tej igri, kot na vsaki kmetiji, vas čaka veliko stvari:

  • Posej polja in žej, ko pride čas
  • Nadgradite in zgradite nove proizvodne zgradbe
  • Kupite opremo za lažje delo
  • Trgovanje s kmetijskimi proizvodi

Vse to in še veliko več vas čaka med igro. Ko boste igrali Farmcraft, se boste naučili vseh tankosti.

Igra ni težka in jo lahko igrajo tudi otroci, vendar učenje pred začetkom zagotovo nikomur ne bo škodilo. Razvijalci so poskušali narediti učni proces čim bolj jedrnat in razumljiv, tudi če takšno igro vidite prvič.

Vi se odločite, kako bo izgledala kmetija, kakšna bo lokacija polj in zgradb. Poleg tega se boste morali odločiti, katere pridelke boste gojili.

Igra ne zahteva stalne internetne povezave, z namestitvijo jo boste lahko igrali brez povezave, kadarkoli želite.

Graphics morda ne bo všeč vsem, a obstajajo tisti, ki bodo zagotovo navdušeni. Ima karikaturni, a kubičen, poenostavljen videz. Če ste kdaj igrali minecraft, vas slika v tem primeru ne bo presenetila.

Tukaj boste videli veliko kmetijskih strojev. Vsi modeli so zasnovani v sodelovanju z BlockWorks in John Deere. Kot ste verjetno uganili, ima vsak traktor ali druga oprema obstoječe analoge v resničnem svetu s podobnimi lastnostmi. To je prava tehnika, ki se je prenesla v igro.

Večina razvijalcev kmečkih iger poskuša ohraniti igro čim bolj preprosto, tako da se igralcem ni treba spuščati v preveč podrobnosti. Razvijalci te igre so šli v drugo smer in izbrali pot največjega realizma. To je dvignilo zanimanje za igro in mnogim omogočilo, da pokažejo, kaj je pravo delo kmeta. Med igranjem se lahko veliko naučite, medtem ko ste v udobnem okolju. Tako ne boste mogli pridobiti praktičnih veščin, to je razumljivo, boste pa dobili teoretično znanje ob zabavi v zanimivi igri.

Farmcraft brezplačen prenos na PC, žal ni možnosti. To igro lahko kupite na spletni strani razvijalcev ali na portalu Steam. Če ste želeli igro dobiti brezplačno, naj vas ne obupa, saj jo boste po porabi časa zagotovo kupili na eni od razprodaj za malo denarja.

Če imate radi igre vesolja minecraft ali želite izvedeti več o kmetovanju, ne zamudite te edinstvene priložnosti in namestite igro takoj zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more