Zaznamki

Upravitelj kmetije 2021

Alternativna imena:

Farm Manager 2021 je ena najboljših iger v žanru. Neverjetno realistična grafika vam bo pomagala, da se potopite v vzdušje igre in se počutite kot pravi kmet. Igra ima osupljivo lepe pokrajine, ki jih je vsekakor vredno ogleda.

Na začetku igre, kot običajno v igrah tega žanra, podedujete majhno kmetijo, ki ji ne gre dobro. Vaša kmetija ne bo najbolj prijeten pogled. Streha skednja je uničena, razmajane lope. Povsod smeti in napol gnilo seno. Morali boste zavihati rokave in začeti čistiti, a se splača.

Vaše možnosti v igri so zelo raznolike. Lahko:

 1. Sadi drevesa
 2. Rudarstvo
 3. Zgradite tovarne in tovarne
 4. Najemite delavce in jim zgradite hiše

Tukaj je skrajšan seznam stvari, ki vas čakajo.

Razvijalci so veliko pozornosti namenili detajlom, to se čuti v vsem.

Pri zaposlovanju stalnih in sezonskih delavcev poskrbite za prostore, v katerih bodo živeli. Vi določite plače delavcev in dolžino delovnega dne. Pošljite jih na usposabljanje, da izboljšajo svoje sposobnosti, ali jih odpustite. Ne pozabite, da delavci potrebujejo počitek. Nezadovoljni zaposleni lahko brez dovoljenja zapusti delovno mesto ali celo škodi podjetju.

Pri reji živine morate nadzorovati zdravje živali. Če želite to narediti, morate zgraditi veterinarsko postajo.

Precej živih bitij je na voljo za vzrejo:

 • Čebele
 • Koze
 • Piščanci
 • Purani
 • Race
 • Gosi
 • Krave
 • Ribe
 • Divji prašiči in prepelice

To še zdaleč ni popoln seznam, celo noji so na voljo za vzrejo.

Gradnja stavb, predvsem pa tovarn, zahteva premislek, ali je zmogljivost električnega omrežja zadostna za takšno širitev, morda bodo potrebne drage nadgradnje. Stavb ni mogoče premikati, vse je kot v življenju.

Terenske stroje je mogoče kupiti in prodati. Če kmetija še nima veliko denarja, se morda splača kupiti rabljeno opremo, ima manjši vir, vendar je strošek precej nižji. Da bi oprema delovala nemoteno, je zelo zaželeno zgraditi garažo in najeti dobrega mehanika.

Obdelavo na terenu je mogoče avtomatizirati z dodelitvijo delavcev, odgovornih za to. Igra ima neverjetno število rastlinskih vrst. Nekatere rastline je najbolje posaditi v rastlinjakih, saj je igra zelo realistična. Tukaj se spreminjajo letni časi. Slabo vreme lahko negativno vpliva na pridelke, če je močna dežja ali toča. Udar strele povzroči požar, a brez skrbi, v tem primeru vam bodo na pomoč priskočili gasilci.

Za odvoz vsega proizvedenega blaga s kmetije potrebujete logistični center in transport.

Igranje Farm Manager 2021 bo zanimivo tudi čez nekaj časa. Ko boste napredovali, se bo povečala tudi kompleksnost nalog. Vedno se bo dalo kaj početi, tudi ko bo vaša kmetija rasla in postala ogromno podjetje.

Brezplačen prenos

Farm Manager 2021 ne bo deloval, za kar nam je zelo žal, saj si igra zasluži pozornost. Ampak ne bodite razburjeni, igro je mogoče kupiti na igrišču Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati takoj, kmetija potrebuje pomoč in modrega vodjo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more