Zaznamki

Paradise Farm: Lucky Island

Alternativna imena: Kmetija: Hay Bay City Paradise

Game Paradise Farm: Otok sreče vam bo pomagal sprostiti.

Z zaupanjem lahko rečemo, da je razvijalec foranj izdal res odlično igro Paradise Farm: Luck Island. Prizadevala bo ne le za otroke, ampak za odrasle igralce. Biti v njem, kot če bi se resnično znašli v dragem letovišču, kjer lahko jedeš eksotične sadeže, uživaš v čudoviti naravi tropskega otoka.

Rai Farm: Luck Island lahko brezplačno prenesete, kar je že lepo. Nato igralce spozna govorica papagaja. On bo vaš vodnik po lokalnih lepotah, ki vam bodo pomagali pri izbiri menija in načela igre. To je zelo preprosto in enostavno se spomnite lekcije, tako da lahko kmalu prevzamete vodenje vašega gospodinjstva. Z njim se boste naučili, kako pravilno hraniti piščance, sejati in pobirati pšenico, in kaj morate zgraditi za proizvodnjo krme. Poleg tega obstaja možnost, da prenesete Paradise Farm: Island of Fortune na računalnik, če je tako, vam je bolj prikladno igrati.

Glavne značilnosti predstavljene zabave.

Kar se tiče splošnih značilnosti, je to:

Pridelovanje poljščin
 • Poročilo blaga v trgovini, ki ga tam prevažajo z letalom ali parom
 • Temelji lastnega zoo
 • Povpraševanje po naročilu
 • Gostišče
 • Expatching ekspedicije za študij novih zemljišč
 • Kot vidite, je igra Paradise Farm: Island of Luck pripravila veliko zanimivega.

  • Zanima se širok spekter igralcev, pri čemer se začnejo otroci od 3 leta
  • Lepa zasnova zvoka
  • Coloring 3D grafika
  • Ability za nakupovanje za pravi denar

  K Naslednja področja pripadajo igri območju:

   Če menite, da glavno igro občasno dopolnjujejo načrtovane posodobitve, ne bo primanjkovalo zanimivih nalog. Zamisel o ustvarjanju kmetije na tropskem otoku je postala zelo uspešna. Udeleženci želijo zbrati bogate pridelke kokosov, banan, ananasa, mango in drugih čezmorskih sadežev. Nič manj zanimivih so hišni ljubljenčki živalskega vrta: pande, levi, barvite papagaji, pelikani in celo anteater. Za vsakega potrebujete svojo vijolično in hišo, kjerkoli se je mogel skriti za spanje.

   potrebujejo hrano in Paradise Farm: Lucky Island igra je poskrbela, da imate izbiro različnih kultur, struktur in mehanizmov, ki proizvajajo dovolj krme. Izkušeni igralci vedo, da poslovanje ni omejeno na gradnjo določene stavbe. Kasneje ga bo treba izboljšati, da bi povečali svojo produktivnost in če ima to skladišče več prostora za shranjevanje orodij, surovin in končnih izdelkov.

   Kmetijski raj: Hay Island Bay je zgrajen tako, da ni ugodno, da ostanejo ločeni od ostalih igralcev. Uspeh prihaja k tistim, ki aktivno komunicirajo. Včasih boste morali pomagati novim prijateljem in včasih prositi za pomoč od njih. Trgovina je tudi pomemben del procesa igranja, saj lahko drugi kupijo nekaj, kar je hudo pomanjkljivo, in hkrati prodajajo lastne presežne dobrine. Ko postanete utesnjeni na določenem območju, ker je treba zgraditi še veliko več, vendar ni prostora. Če ste uspeli rešiti dovolj denarja, pošljite v džunglo odpravo, da poiščete novo primerno zemljišče. Kdo ve, kaj pogumni potniki bodo našli v grmu? Morda bodo lahko našli redek artefakt, ki vam bo pomagal napredovati v igri in dati prednost pred drugimi.

   Toda to bo postalo na voljo le v času, vendar se vse začne s preprostimi nalogami. Povečevanje kompleksnosti in hitrosti delovanja je postopno in ikone nad območji kažejo, kaj je treba storiti. Te grafične podobe so povsem razumljive, zato ne sme biti težav.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more