Zaznamki

Dnevi kmetije na spletu

Alternativna imena: Kmečki dnevi
Dnevi kmetijskih iger - virtualni posel s kmetijo

Zamisel o simulatorju kmetije je igralcem že dolgo poznana, vendar ni postala manj privlačna. Brezplačne ponudbe za uveljavitev njihovih podjetniških talentov na kmetijskem polju igre Kmetijski dnevi. Glede na vrsto brskalnika MMO kmetij je odlična platforma za komunikacijo in virtualno poslovanje. Tisti, ki poznajo to smer, bodo opazili, kako prijetno je igrati Farm Farm zahvaljujoč odlični grafiki in zvočnim polnjenjem. Igralci bodo potovali skozi 38 stopenj in odkrili nekaj novega, kar vam omogoča napredovanje. Če povzamemo trenutke igre, je pomen igre naslednji:

  Setev in spravilo
 • Razširitev kmetije Gradnja podjetij
 • živina
 • Tržno trgovanje
 • Komunikacija z igralci iger
 • tekmovanja in naloge

Opomba kmeta

Za začetek igranja igre Kmetijski dnevi ne odlašajte in poiščite pomoč pri prašiču, ki z veseljem daje dragocen nasvet ali namig. Zagotovo pa tudi sami razumete, da morate enkrat, ko pridete sem, zavihati rokave in začeti gojiti rastline, s čimer poskušate njihov asortiman postopoma postati bolj raznolik. Ta pot čaka vsakogar, a od korenja in paradižnika se boste postopoma premaknili na nekaj bolj eksotičnega.

Ni skrivnost, da ima vsak izdelek svojo vrednost in ceno. Nekatere pridelke je enostavno gojiti, zato jih imajo vsi kmetje, njihova prodaja draga pa ne bo uspela. Vendar so vedno bolj dragocene sorte. Morali se bodo pocrkljati, saj potrebujejo posebno nego in kadar koli lahko zaradi previdnosti umrejo. Če pa vam je uspelo gojiti nekaj resnično dragocenega, je odličen dobiček zagotovljen. Živali pomagajo hitrejšim prihrankom kapitala:

 • Kokoši in purani bodo odložili jajca.
 • Ovce bodo dale volno.
 • Krave polnijo mlečne pločevinke

A odličen način za pridobitev dohodka je čebelnjak. Z njo se boste morali pozanimati in ne pozabiti na to, da se čebele počutijo dobro in delajo v vaše dobro, rezultat pa vam bo zagotovo ugajal. Napolnite skladišče z izdelki, pojdite na trg v vasi, kjer boste našli zasedeno trgovino in vire koristnih informacij.

Proizvajamo in prodajamo

Registracija

Dnevov kmetije vključuje podatke, v katerih navedete ime (prijavo), svoj e-poštni naslov, geslo in nato izberete strežnik (to vključuje vse običajne možnosti) in se strinjate s pravili. Zdaj poslušamo prašiča, ki uvaja potek zadev in po tem začnemo opravljati naloge. Ko dosežete določeno stopnjo, lahko zgradite podjetja in zgradbe, ki olajšajo življenje vsakemu kmetu:

 • Kravji lončki s piščančjimi pekači
 • Ovčje ovce z ovčicami
 • Razširite polja za pridelke
 • Zgradite tovarne: mlekarne, predilnice, karamele in majonezo
 • Postavite ribolovna mesta
 • Zgradite podeželski klub
Dnevi kmetije

Big Farm iPlayer zahtevajo razvoj različnih poklicev in delati morate kot čebelar, prodajati žito, živino in njene derivate. To se zgodi na trgu, kjer se vsi igralci zberejo, da ponudijo tudi svoje izdelke in izmenjajo informacije. Da bodo vaši izdelki povprašeni, preučite ponudbo in povpraševanje, pa tudi cene. Da bi trgovina hitro šla, je potrebno oglaševanje blaga in v ta namen stoji pano. Če vidite ljudi z klicajem, vedite, da imajo za vas naloge, za katere je zagotovljena pristojbina v obliki bonus točk ali valute. Če nameravate zgraditi novo stavbo, obiščite trgovino s strojno opremo in ni dovolj plošč in orodij. Z igralci se dogovorite tudi za tekmovanje z izpolnjevanjem nalog.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more