Zaznamki

Far Cry Primal

Alternativna imena: Daleč Krai Primal

Far Cry Primal igra v mezolitski dobi.

Ljubitelji serije strelcev so čakali na pravo presenečenje, ko je podjetje Ubisoft Montreal predstavilo svoj nov projekt iz serije Far Cry. Posamezna igra Far Cry Primal v žanru pustolovskega akcijskega filma se je odločila, da bo igralce poslala v kameno dobo, opremila s palicami, osi in jih prisilila, da preživijo v divjini.

Znano že, da je Far Cry Primal prenos za One Xbox in PlayStation 4 23. 02 2016 in 1. marca v operacijskem sistemu Windows. Izdelek bo izdan v zbirki in elektronskih izdajah, če pa v prvem primeru igra vključuje fizično blago, bodo drugi igralci prejeli dodatno orožje in naloge.

V svetu divjih zveri.

Človek se ne uporablja za boj proti sovražnikom. Ta sposobnost nosi v sebi že od kamene dobe, ko ni bilo strelnega orožja, opreme in koristi, ki bi pomagala preživeti po poškodbah in boleznih. Primitivni človek je lahko računal samo na svojo moč, zvitost, agilnost, hitrost in natančnost.

Ljudje so tudi živali, vendar bolj nezaščiteni v svoji prvotni obliki. Nimajo ostrih krempljev in močnih očesov, slabše so od živali v hitrosti in moči, inteligenca pa ima še eno prednost. Kamni in les se preoblikujejo v orožje, ki nadomešča manjkajoče lastnosti anatomije.

Igranje edinega preživelega iz plemena iz Takkarja, boš tinkering:

 • Luki
 • Vrhovi
 • Dubinka
 • Copy

Primerni so celo kamni, ki jih lahko vržejo živali ali sovražni člani drugih plemen.

Herae je pripravljen maščevati umor družine in najti novo mesto v tako krutem svetu. Če je ostal sam, se najprej zanaša le na sebe, potem pa se nauči ukrotiti divje plenilce in mu pomagajo v spopadih. Kdo bi si mislil, da bodo sabljasto zobni tigri, medvedi in volkovi prevzeli človekovo stran, vendar je to tako in zdaj lov na mamute postane uspešnejši. Velika trupla daje ne samo veliko mesa v toplem koži, temveč se lahko z lahkoto ogreje, kosti pa se lahko uporabijo v korist. In če boste ukrotili sovo, bo postala odličen skavt, ki bo gledala ogromno ozemlje v letu.

Prazgodovinski in moderni ljudje se ne razlikujejo veliko: tam so prijazni in agresivni narodi. Takkar se bo srečal s predstavniki obeh strani v Orosu, in če bodo nekateri dobili novo znanje, ga bodo drugi prisilili v boj, v njih pa bo postal močnejši in bolj izkušen, kar mu bo pomagalo pri obvladovanju situacije.

Vodilni lik ima dve misiji: preživeti v pogojih stalne nevarnosti in globalno, da postane vodja vseh Orosov. V obeh primerih morate biti vedno na varovanju in se premikati proti cilju, obvladovanju novih veščin.

 • Proizvodnja delovnih orodij
 • Ustvarite orožje
 • Kop za hrano
 • Začnite ogenj, da bi ohranili toploto
 • Uporabite razpoložljive materiale v korist
 • Razvij svoje pleme, tako da postaneš nepremagljiv
 • Prepričajte se, da ste lahko najnevarnejši plenilec na tem območju in sposoben vodja

iger.

Poleg glavne kampanje so avtorji ustvarili dodatek v obliki treh edinstvenih misij Legenda o mamutu. Naložite Far Cry Primal z dodatkom bodo lahko igralci, ki so naredili njeno prednaročilo.

B Far Cry Primal na računalniku oživlja antični svet z edinstveno naravo, divjimi živalmi in ljudmi, ki so bili sestavni del tega sveta. To je edinstvena priložnost za dostojno preizkušanje z uporabo razpoložljivih sredstev.

 • Bodite pazljivi s krvjo živali, ki je bila ubita v lovu, pritegnili plenilce.
 • Zmožnost uporabe ognja vam bo dala prednost pred drugimi plemeni.
 • zguba ene od pripitomljenih hišnih ljubljenčkov se lahko dopolni, če najdete in uporabite določen predmet, ga lahko oživite.