Zaznamki

Far Cry 2

Alternativna imena: Far Cry 2

Far Cry 2 - računalniške igre v žanr prvi strelec oseba. Igra Far Cry 2 je drugi del serije iger daleč, ne da bi upoštevali različne dodatke. Ampak ni temnejša od nadaljevanja dogodkov zgodbi, in ni nobene povezave za javnost. Igra ni bila tako priljubljena, še vedno pa ima tudi kar nekaj njegovih oboževalcev. Vsaka igra ima svojo posebnost. Samo poskušam razumeti, od kod prihajajo, kaj je pritegniti vse v igri. Igrati Far Cry 2 lahko le sam, saj je le z zasnovo načinu enega uporabnika. Vaš lik se čaka na vas.

Morda že v naglici, da hitro prenesete Far Cry 2 in izgubila v igranju. Ali pa se boste lahko seznanili z igro sprva, branje in pregledovanje preglede. In pogumno z zaupanjem prenos igre Far Cry 2.

Nahajate se tukaj pojavi na ozemlju ene od afriških držav, kot vojska, in enega glavnega cilja - odprave iz sveta nezakonitega trgovca z orožjem. Konec koncev, do neke mere, da je od njega poteka državljanska vojna poteka med obema sprtima strankama: Ofoten - Združena fronta Delo osvoboditelji in SNR - Union Popular Resistance. Ograjeno mesto, in ne pustite nikomur ne sprosti. Ampak samo orožje ne konča. Več preživelih in civilistov v nevarnosti okužbe z različnimi boleznimi. Na splošno, vse do smrtnega stanju. Enostavno ni dovolj, in vi, oziroma vaš lik.

V igri ste vpleteni takšne znake:

• Jackal;

• Ruben Oluvagembi;

• Addy Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

Jackal - glavni negativec v igri. Dobavitelj orožja v mestu. Usoda je odvisna od junaka.

Ruben Oluvagembi - preživeli novinar, ki prosi junak za pomoč pri iskanju zapisov pogovor z Jackal. Preživela v teh pogojih.

Addy Mbantuve - kruto in dominanten karakter. Ofoten vodi organizacijo. Je bil sklenjen do smrti sovražnikov.

Oliver Tambossa - Major upravlja SNA. Ni preživelo vojno.

Leon Gakumba - zdravnik, nato dodajo Ofoten. Je trpel.

Prosper Kouassi - led street lopove v Palah. Vključeni v SNR je bil kasneje ubit.

Vse dostavljene na vas Far Cry 2 misiji se izvajajo s težavo. In tam na poti, da se premaknete v smeri glavnega cilja. Na koncu pridemo do spoznanja, da morajo prav tako umrl, ker verjetno ste okuženi.

Pri uresničevanju vse svoje cilje, da bi Far Cry 2 orožje, kot so mačetami, jurišnih pušk in mitraljezi, ostrostrelske puške, pištole - brzostrelke, šibrovke, lahka izstrelitev granat, pištole, razstreliva, metalcih plamena, minometov in še veliko več. Tudi dodatna različica dobiš napolnim.

Prav tako ima različne prevoza, ki pomaga premostiti veliko razdaljo do cilja.

V igri Far Cry 2 ni težko, samo da skrbijo za življenje. Igra Far Cry 2, po drugi strani, z zelo dobro grafiko, z največjim možnim prenosa resničnosti dogodkov, ki vam bo pomagal.

Dobra igra! Hvala za vašo pozornost!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more