Zaznamki

Far Cry

Alternativna imena: Far Cry

Far Cry - računalniške igre v žanr prvi strelec oseba. Far Cry igra zelo svetlo in veselo. Kot v vsaki igri tega žanra računalniku Vaša naloga je, da ostanem živ. To je seveda, razen ciljem, da bi bilo treba doseči v igri. Ta igra je dobil nerealno popularnost v manj kot šestih mesecih po prodaji. Nekaj ​​nenavadnega se skriva v tej igri. Zagotovo ste že poka od radovednosti, in ste spali v svet igre in prenesete igro Far Cry.

Vam bo dala nasvete in se ne mudi, da začnete, da se seznanijo z igro, vsaj površno, s pregledi besedilnih in video pregledov. In potem lahko enostavno prenesete igro Far Cry. V Far Cry igri igrajo takoj po začnete postopek prenosa.

Celotno parcelo v igri vam pove o življenju nekdanjega komandos. Igrati Far Cry jo boš z njimi, glavni junak v igri, ni čudno, da ima izkušnje na vojaškem področju. Igra se odvija na lepi prostranstva tropskih rajskih otokov v Tihem oceanu Kabat. Nasprotniki bodo ljudi, vključenih v razvoj mutacijo virusa. Srečaš na cesti že okuženi primatov.

Vključno s vaš lik vam in vam pomagal pri pregrade, tj sovražniki bodo ti znaki:

• Jack Carver;

• Valerie Constantine;

• Doyle;

• polkovnik Richard Crowe;

• Dr Krieger.

Jack Carver - pravzaprav vaš lik. Najem lastnik podjetja poteh. Vpleten v misiji že prispejo na otoku.

Valerie Constantine - CIA agenta pod krinko. Jack prosi za pomoč pri izpolnjevanju svojega poslanstva. Po načrtu je pokazala kršitve Jack.

Doyle - inženir, pod krinko. Poslan, da razjasni položaj na otoku. Jack je ubil.

Polkovnik Richard Crowe - plačanec, glavo za zaščito otoka.

Dr Krieger - glavni sovražnik v igri. Mojster za vse laboratorije na otoku razvili posebne materiale.

Opravite vsako misijo Far Cry je izredno pomembno za nadaljnji razvoj dogodkov. Tudi vse to je posledica ravni prehodov. Vse, kar je, kot ponavadi, začne z načinom treninga. Razvijalec vam ponuja na izbiro več različnih načinov za dosego cilja igri.

Za vse te dogodivščine, vaš junak, seveda, ne more preživeti brez orožja. To orožje Far Cry predstavil, ne sme biti ogromno sorta, vendar je najbolj potrebno.

In vedno s svojim Jack Carver obstaja opremljanje postavke: daljnogledi, svetilka, nočni vid, nastaviti eksploziv, komplet prve pomoči, neprebojne jopiče, dostop do kartice in komunikator.

Game Far Cry uporabo izraznih in jasnih grafik vas bo vključevala v svetu potovalne tako neverjetno raj na Zemlji. Več in glasbo, dobro izbran podpirajo splošno stanje poudarja točko. Vse okrog resnične in želijo uživati, ampak tvoja naloga, ne bom dal počitek. Moramo pohiteti. Pohitite in si, ker vsi čakajo na vašo pomoč. Ne pozabite, da se posvetuje igre Far Cry njegove tovariše. Vsakdo bi se počutili, kot junake.

Dobro igraš! Hvala za vašo pozornost!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more