Zaznamki

FAR7

Alternativna imena: FAR7

FAR 7 spletu - Zasvojenost brskalnik MMORPG fikcija žanr igre, ki se odvijajo dogodki v vesolju. Zgodovina pravi, da je Zemlja že zdavnaj umrl. Ni bilo nič prepuščeno, da je bil tako seznanjen z ljudmi. In zdaj so morali navaditi na neznane širinah zastrašujoče svoji veličini kozmosa. To vas bo popeljal v svet, kjer je zaradi sodobnega HTML5 motorja, platna in SVG planeti vrtijo, zvezde Svjetlucati skrivnostna luč in poskočno vesoljske ladje potujejo skozi vesolje nenavadnega. Sedite za volanom svojega vesoljsko ladjo in šla ven za avanturo. Veselim se presenetiti borbe, poživljajoča glasba, nepozabne lete v realnem času, zanimive misije, sposobnost za trgovino in še več. Vsakdo, ki se začne predvajati FAR7 precej hitro ugotovi, da ne more odcepijo od zaostrovanja igranja. Korak nazaj v virtualnem svetu, ki živijo po pravilih, in narediti velike stvari!

Postati polnopravna članica Evropske vesoljske skupnosti, ki bo FAR7 registracijo. Morda ne boste mogli vstopiti v igro iz katerega koli priročno socialne mreže. Če imate stran VKontakte na Facebook ali Twitter, ni nobenih težav. Če ne, koliko dela boste morali ustvariti račun s pisanjem e-poštni naslov, uporabniško ime in geslo?

Sistemske zahteve niso previsoke, zato Igra je na voljo za lastnike osebnih računalnikov Far7 s povprečnimi parametri. Upoštevajte pa, da ne potrebujemo moderno. Na primer, Firefox, Chrome in Safari. Konec koncev, projekt uporablja najnovejšo spletno tehnologijo.

Oglejmo si pobliže pogledati, kaj je igra FAR7. To je res velik vesolje, kjer je vedno prostor za junaštvo. To je prostor, kjer se bo srečal kolega zanesljiv in sposoben, da se izmeri proti vredni nasprotniki. Ta sektor je v vesolje, kjer se pojavljata obe ups padce. Najpomembneje pa je - vedno ohraniti optimizem in vero v prihodnost. Začetek FAR 7 play, boste ugotovili, da v tem svetu nenehno vezavi. Obstaja kup sovražnikov in lovcev, ki sanjajo, da vas uniči. Da ne bi bil sam z lahko njihove težave pridružiti klanu. Prehod iz enega planeta na drugega, boste našli podobno misleče ljudi povsod. Seveda, če se počutite dovolj močna, nihče ne ustavi, da rešimo planet sam. Ampak nekdo, ki poskuša boriti kot del ogromne flote, boj proti enako cenijo prednosti tega sloga igre.

Glavni vir je rude. Zaradi njenih večkrat konfliktov. Ore lahko zmaga ali ukrasti, in preprosto izdelavo ali nakup v dobri veri. Mimogrede, če se vam zdi, da so dragocen vir in imate dovolj, in lahko proda del. Kaj bi bilo zanimivo narediti, tako da je za raziskave in izume. In ustvarjalci ponujajo veliko ugank, ki bo zadovoljila še tako začinjeno uporabnika. Tukaj, vsakdo izbere tisto, kar je najbolj všeč. Tako da lahko igralci uživajo možnost svobodne izbire.

Fantje iz Minska, setev v svojem ateljeju, delal na slavo. Uporabniki dobili izvirno zasnovo, ki prinaša ne samo v prihodnosti, in vam omogoča, da bi prekinil s polno paro. Boj proti piratom, roboti, tujec bitja, sodeluje na skupinskih bojev in ne bojte se poklicati tiste, ki vam ni všeč dvoboj. Gre za to! Pred vrtoglavo zmago!

Začetek predvajanja FAR7 brezplačno zdaj in za vedno boste pozabili, kaj brezdelje na vaš prosti čas! Cenim ta revolucionarni projekt na podlagi lastnih izkušenj. To je varno reči, da je razočaranje ni ogrožena. Mi vam lahko samo želim veliko sreče in prijetno bivanje!