Zaznamki

Faor

Alternativna imena: Faor Online, FAOR

C Danes gledamo na svet nenavadnega FAOR. FAOR spletu - to MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), ki teče v brskalniku brez nameščanja dodatne programske opreme, popravki ali stranke. O nlayn igre Faor v izvesti v duhu domišljije, s karakteristiko je njena izvirna in unikatna smisel za humor. Igra je preprost, intuitiven vmesnik in veliko grafike.

Torej začeti, da se potopite v čudoviti svet Faor na spletu, moramo najprej registra. Pridružite se v igri je dokaj preprosta in FAOR praktično ne povzroča težav, vendar smo spet opisati postopek registracije. Po kliku na "Registracija" na glavni strani spletne strani se bodo morali vnesti svoje osebne podatke za prijavo. Vnesti morate naslov poštnega predala, preko katerih se bo komunikacija z nami, izberete geslo in izberite skrivno vprašanje za ponastavitev gesla v primeru, da ste pozabili. Določiti morate tudi dogovor uporabniški dogovor s spletnimi igrami FAOR in skladnosti s pravili igre same. Seveda, preberite besedilo sporazumov lahko naredite prehod na ustrezno povezavo. Pri uspešni registraciji boste na stran za ustvarjanje lika, če je nepričakovana situacija (na primer izbrali predal zaseden), boste morali vnesti druge podatke. FAOR online igra je ena izmed prvih, kjer lahko izberete videz predvajalnika tako pisane možnosti. Lahko ustvarite značaja, s pomočjo nekaj poteg

Razred znakov, ki opredeljuje stil igranja nabor znakov orožja, kakor tudi značilnosti junaka. V igri je 5 razredov "Warrior", "Murderer", "Priest", "Mage" in "Ranger". FAOR online igra omogoča pravično ravnotežje med razredi, kot so Warrior težav sooča z morilci in Rangers, vendar je napad čarovnika in duhovniki povzročijo uničujoče škode, iz katerega so vojaki ranljivi. Hkrati duhovnikov enostavno premočna čarovnika napade, ki jih ščiti močan magični ščit. Warrior bodo izčrpane v boju z duhovnikom s sposobnostjo, da se pozdravi samo od duhovnika. Online igre FAOR podobno zagotavlja vse druge znake prednosti in slabosti. Prav tako, vsak razred ima svojo podružnico razreda veščin - posebna znanja in spretnosti.

- Naziv: izberite edinstveno vzdevek uporablja latinska ali cirilici.

FAOR Registracija vam omogoča, da prilagodite videz z več možnosti za izbiro, ki se lahko odzovejo na sebi ali zaupati odločitev na računalnik. Odgovoren za pojav

- Oblika in barva oči.

- Oblika pričeske.

- Hair.

- Obrazec brado. (Za moške znakov)

- Barva kože.

- Barva oblačil.

Končate značilnosti lika, kliknite na gumb »Ustvari«.

FAOR spletu registracija ne bo veliko svojega časa, zato ne bojte se glasno beseda "registracija".

Igrajte igro na spletu lahko FAOR s katerega koli računalnika, ki ima dostop do interneta, saj so sistemske zahteve za tako majhen, da je zdaj težko izpolniti računalnik, ki jih ne zadovolji. Več navadila na vmesnik v igri, s katero se moramo delati. Obstaja veliko funkcionalnih okna in spustnih menijev. Da bi igral igre na spletu FAOR moramo zapomniti nekaj pomembnih elementov vmesnika. Pod zaslonom so gumbi za dostop do pomembnih kontrol. Tukaj bomo videli, dostop do znanja in spretnosti značaja, njegov nahrbtnik, zemljevid in seznam quests, itd Podatki znak prikazuje stopnjo življenja, Mana, izkušnje, kot tudi portret značaja. Uporaba klepeta boste mogli igrati FAOR komuniciranje z drugimi igralci v skupini za organizacijo borb ali soočenje 1 na 1.

Zdaj Podrobnosti o svetu FAOR, je eden od svetov v ravnovesju, kar je kraljestvo harmonije in bottom of the Worlds. To je dom mnogih različnih bitij različnih ras. Tu lahko srečate ljudi, čarobne škrate od začaran gozd, če želite, si lahko ogledate prebivalce vznožju - palčke in palčkov, kot tudi mračna Orke, ki se ukvarjajo z lovom, ribolovom in drugimi ribištva.

V FAOR ena velika celina, ki se razteza od zahoda proti vzhodu. Ocean vode okoli njega, čeprav nihče ne ve, ali obstajajo druge otoke in celine v tej neskončni vodnega telesa. Do sredine zemljišča zrasel le masiv - crest of the Dragon, ki je dal zavetje v svojih kamnitih škratih in palčkih. West leži na planoto in vzhodni del Arcadia - država, ki jih zaseda pripadnikov Hunt silam teme. FAOR vam omogoča, da igrajo in pozabite na sivem vsakdanje življenje v resničnem svetu in potopiti glavo v soočenju na petih dirkah, je kraj, kje vaš lik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more