Zaznamki

Družinska kmetija

Alternativna imena: Družinski skedenj

Family Barn - vaš osebni dacha

Otroci radi hodijo s starši v podeželsko hišo. To je priložnost za obisk narave, sončenje in pljuskanje v reki, zabava s prijatelji, jesti jagode, jabolka in ribez. Če pa nimate poletne hiše ali pa zdaj ni sezona, jo bo družinska kmetija zamenjala v celoti.

To je zelo lepa igrača v slogu risanke, kjer je vsaka podrobnost videti barvita, v bogatih barvah, z jasno grafiko. Zasnovan je za zabavo na računalniku, lahko pa ga namestite tudi na Android, tako da lahko vedno imate na razpolago žepno kmetijo in družinsko kmetijo za igranje takoj, ko je pravi trenutek. Sedaj so vaši prijatelji vedno tam, saj so brskalniške igre zgrajene tako, da se istočasno igrajo igralci, ki nadzorujejo svoja zemljišča in komunicirajo prek spleta. Tu se boste srečali z novimi ljudmi in se spoznali, tudi če živijo na drugi strani Zemlje.

A zabavna kmetijska naloga

Za začetek potrebujete registracijo družinske kmetije, da dobite dostop do vseh funkcij igranja. Zagotovo vam je znan postopek: obveščamo vas o e-pošti, izmišljamo geslo in ime v igri, vnašamo podatke v predlagani prijavni obrazec. Glavna stvar je, da si zapomnite geslo in ime, da lahko vstopite v račun iz katerega koli računalnika. Seveda jih morate obdržati v skrivnosti, da poleg vas nihče ne more prodreti na vašo stran.

Zdaj, ko ste že polnopravni lastnik majhnega kosa zemlje, ga začnite razvijati:

 • Nastavite parcele z različnimi pridelki
 • Rastlinske živali: konji, krave, ovce, perutnina
 • Zbirajte donos
 • Obdelava tovarne za predelavo izdelkov
 • Prodaj in kupi
 • Prijateljstvo s sosedi

Za udobje postavite polja in proizvodne objekte drug ob drugem, tako da lahko mleko takoj spremenite v kislo smetano, skuto, sir. Zgradite mline in pekarne s pšeničnim poljem. Kmalu bo vaš nasad videti lepo urejen in lepo razdeljen na sektorje, med katerimi so poti kamenčkov, cvetoče grmičevje in sadno drevje.

Ne pozabite, da je družinska kmetija iPlayer simulator, zato je tukaj vse verjetno. Če rastline niso zalivene, bodo izginile in ne boste mogli dokončati obiranja. To bo povzročilo druge težave - pomanjkanje surovin za predelavo in končni izdelek. In če še niste dokončali naloge - boste utrpeli izgube. Po drugi strani pa boste prejeli zlatnike, bonuse in nagrade za prodano blago, s čimer boste lahko napredovali v naslednjo fazo igre, kjer se bodo odprle nove stavbe in priložnosti.

Naj igra postane preprosta, vendar je varljiv občutek. Morate si prizadevati za dosego želenega rezultata. Naj vaše peresa in ne dobijo umazano zemljo, delo na tem, da je veliko. In ko se bo gospodarstvo razširilo, bodo glavni pomočniki novi mehanski, izboljšani prevzemi.

V zvezi z značilnostmi igre

 • Game Family Barn je predstavljen igralcem za brezplačno
 • Govor z drugimi udeleženci, boste našli nove in zanimive ljudi
 • Potrebno je saditi sadike, sejala, saditi drevesa, grmovje in cvetje
 • Barva gojene kulture
 • Proizvodi, ki so na voljo več kot 200-t
 • Pridobi več kot 100 trofej
 • Vzemite naročila in jih izvršite za plačilo - kovance in darila
 • Podpira različnost funkcionalnosti igre in njenih nalog

Konkurirajte se z drugimi igralci na kmetiji, naredite jahanje, zaslužite več kot drugi. Začetniki se bodo udeležili uvodnega treninga, ki bo pojasnil nianse in jim pomagal pri reševanju. Nadaljnji nadzor preide na vas in vse napake z dosežki so odvisne od vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more