Zaznamki

Fallout 4 vr

Alternativna imena: Fallout 4 BP

Igra Fallout 4 VR za virtualno resničnost.

Zdaj se pojavlja trend množičnega nastopa iger promocijskih znamk. Med njimi je bila na razstavi E3 v letu 2016 in 2017 predstavljena igranje vlog Fallout 4 VR od razvijalca Bethesda Game Studio. Njegova posebnost je, da je to modificirana različica Fallouta za navidezno napravo HTC Vive.

Kaj je že zapustil pero avtorjev, je bila večina igralcev navdušena in navdušena nad željo po hitrejšem nadaljevanju. Vendar je treba opozoriti, da v nekaterih primerih obstaja neželeni učinek "morske bolezni". To pomeni, da ljudje, ki trpijo zaradi vala, v kozarcih virtualne resničnosti, doživljajo enake občutke kot pri valovanju. Toda ostali pravijo, da je potop v ogromen nadrealistični svet, to je "Wow!" "in pravi" eksplozija možganov "!

Poklon preteklosti.

Prvič, igrajte igro Fallout 4 VR, ki je na voljo le delno, opravlja majhne mini naloge. Medtem pa avtorji delajo na zaključnih globalnih nalogah, lahko se sprehajate po odprtem svetu in preučujete njegove značilnosti.

V skladu z zgodbo Fallout se igralci znajdejo v svetu po jedrski vojni, ki je zemljo spremenila v požgano puščavo. Preživeli so le peščico ljudi, ki se skrivajo v opremljenih zavetiščih. Bunker št. 13 naj bi se odprl šele 200 let kasneje, vendar je oster primanjkljaj vodnih virov služil kot dober razlog za odpiranje. Iz njega je prišel prostovoljec in mu naročil, naj po 150 dneh najde vodni čip. Če pa se je mogoče dogovoriti s trgovci, da bodo vodo dali v zavetišče, se lahko čas potovanja podaljša za dodatnih 100 dni.

V času, ko je bil na površini, domači prihaja, da razume, kako nevarna je situacija. Onesnažen zrak je povzročil preveč mutantov in se še naprej množijo. To nakazuje, da obstaja vir, ki spodbuja mutacijo, zato ga je treba uničiti. Od tod postaja jasno, da je bila misija z vodo le začetek, zdaj pa je še veliko dela. Najprej je treba odstraniti vir okužbe in voditelja mutiranega ne smemo pustiti na prostosti. Ko so vse misije zaključene, se oseba iz azila vrne in poroča nadzorniku o opravljenem delu. Prisluhne poročilu, hvala za služenje in ga kulturno prosi, naj zapusti zavetišče, ker se boji, da bo med vsemi razsodil. Torej je junak v pustinji.

Dogodki prihodnosti.

Zdaj, ko lahko prenesete Fallout 4 VR, igralci pridejo v Boston. Preden se popolnoma vrnete v postapokaliptični svet, boste videli nekaj trenutkov pred katastrofo. Ironično je, da boste edini preživeli ne samo v tej grozni vojni, ampak tudi iz azila 111. Za udobje se lahko sprehajate, raziskujete okolico, poskusite vzpostaviti stik z okoliškimi objekti. Ko ste začeli v celoti igrati v Fallout 4 VR, morate opraviti določene naloge:

  • Odprite nove lokacije
  • Zberite artefakte
  • Kontakt z znaki
  • Uniči Monsters
  • Izboljšajte svojo opremo
  • Ustvarite predmete
  • Gradnja

Fallout 4 VR, to je živi svet s posodobljenim sistemom bitk in drugimi funkcijami. Obstaja preveč grozljivih zveri, ki jih je treba uničiti. Postajajo bolj agresivni in samozavestni, kar zahteva nenehno izboljševanje. Pravzaprav je to dinamično dejanje, v katerem morate hitro sprejemati odločitve, spreminjati lokacije in orožje. Ne pozabite raziskati pustolovščin, kajti v shrambah je vedno nekaj, kar bi koristilo. Vendar pa izkušeni borci sami vedo o tem brez spodbude.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more