Zaznamki

Factory Town Idle

Alternativna imena:

Factory Town Idle je simulator mestnega načrtovanja z elementi ekonomske strategije. Igra je na voljo na PC-ju. Danes je Factory Town Idle že postal klasika, a kljub temu je grafika čudovita in lahko igrate tudi na računalnikih z nizko zmogljivostjo. Glasbeno igro so naredili profesionalci, skladatelj Clark Aboud pa je delal na glasbeni vsebini.

V Factory Town Idle boste zgradili metropolo. Dodatne težave povzroča dejstvo, da bodo morali igralci denar za to zaslužiti sami.

Na začetku vam bodo nasveti ustvarjalcev igre pomagali razumeti kontrole.

Igralci bodo imeli še veliko dela:

  • Gradite nove hiše, tovarne in delavnice
  • Poskrbite za logistiko, zgradite ceste
  • Proizvajati izdelke za prodajo in se ukvarjati s trgovino
  • Razdelite vire med različne projekte
  • Avtomatizirajte proizvodnjo
  • Okrasite mesto z umetniškimi predmeti, namestite klopi in naredite ulice udobne za prebivalstvo
  • Zamenjajte nepotrebne izdelke za tisto, kar potrebujete, v drugih mestih
  • Pridelovanje kmetijskih pridelkov
  • Odkleni nova ozemlja

Ta seznam vsebuje nekatere dejavnosti, ki jih boste počeli, ko boste igrali Factory Town Idle.

Začeli boste z majhno vasjo, ki jo lahko z nekaj truda spremenite v sanjsko mesto.

Med igranjem bo nalog več in njihova kompleksnost se bo povečala. Avtomatizacija nekaterih procesov bo pomagala pri obvladovanju te težave. Tako boste imeli priložnost osredotočiti svojo pozornost na najpomembnejše vidike razvoja mesta.

Preučevanje novih tehnologij vam bo omogočilo, da boste delo opravili hitreje in jim v prihodnosti ne boste več pozorni.

Da bi razumeli potrebe naselja v trenutnem trenutku, si lahko ogledate podrobno statistiko. Zahvaljujoč temu je enostavno načrtovati naslednje korake razvoja

Izdelke, proizvedene v vaših obratih in tovarnah, lahko prodajate v sosednjih mestih. Cene se razlikujejo, vzemite si čas in našli boste najbolj radodarne kupce. Če iščete vire, lahko s časom najdete najboljše cenovne ponudbe.

Med širjenjem mesta boste priključili številna nova ozemlja, ki se med seboj razlikujejo. Vsak biom ima svoje edinstveno podnebje in prebivalce. To prinaša raznolikost v Factory Town Idle PC in širi obseg proizvedenih izdelkov.

Razvijalci projekta niso opustili takoj po izdaji. Poleg osnovne igre so na voljo številni dodatki s še bolj zanimivimi nalogami.

Preden začnete igro, morate prenesti in namestiti Factory Town Idle, potem pa se lahko zabavate, tudi če je vaš računalnik brez povezave.

Factory Town Idle brezplačen prenos je na voljo samo kot preizkusna različica. Če vam je všeč, lahko igro kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev, kjer boste lahko dodali tudi vso dodatno vsebino v knjižnico iger.

Začnite igrati zdaj, da zgradite mesto svojih sanj in osrečite vse njegove prebivalce!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more