Zaznamki

Factorio

Alternativna imena:

Factorio strategija v realnem času z elementi ekonomske strategije. Igra je na voljo na PC-ju. 3D grafika je zelo podrobna in izgleda izjemno realistično. Glasovna igra je dobra, glasba bo pomagala ustvariti vzdušje tehnološko naprednega sveta v slogu steampunk.

V Factoriu bo vaša naloga ustvariti imperij strojev in mehanizmov. To ne bo lahko, poleg konkurenčnih korporacij se lahko uprejo tudi lokalni prebivalci, ki jim ne bo všeč hitro izčrpavanje virov planeta.

Preden začnete, se morate naučiti, kako komunicirati z nadzornim vmesnikom, pri tem vam bodo pomagali nasveti, ki so jih pripravili razvijalci, in več misij usposabljanja.

B Factorio na osebnem računalniku, morate še veliko postoriti, preden vam uspe:

  • Raziščite območje in izberite lokacijo, ki je najprimernejša za gradnjo baze
  • Sekanje dreves, rudniški kamen, ruda in drugi koristni viri
  • Raziskujte nove tehnologije, to bo pomagalo proizvesti več opreme
  • Ustvarite obrambne strukture in bojne robote, da zagotovite varnost na celotnem ozemlju, ki ga nadzirate
  • Organizirajte logistiko na sovražnem površju planeta
  • Klepetajte z drugimi igralci, pomagajte si, trgujte in sklepajte zavezništva za preživetje v tem nevarnem svetu

To je seznam glavnih dejavnosti, ki jih boste počeli, ko boste igrali Factorio.

Na začetku se boste morali potegovati za vire, ki jih boste potrebovali veliko. Začenši s samo eno bazo, boste postopoma lahko razširili svoje nadzorovano ozemlje. Vsaka vaša baza je velika tovarna, ki proizvaja veliko strojev in mehanizmov. Potrebovali boste surovine za proizvodne in montažne linije.

Ker vsaka od tovarn proizvaja določene dele, je treba organizirati logistiko, da se iz teh delov sestavijo končni izdelki. Surovine bo treba dostaviti, saj jih ni vedno mogoče dobiti tik ob tovarni.

Factorio vas bo prisilil v interakcijo z drugimi igralci na spletu. Zelo težko se je sam upreti favni sovražnega planeta. Združite se in sodelujte pri dokončanju sodelovalnih misij. Tudi skupaj boste morali napeti vse moči, da bi zmagali.

Zgodbe v igri so zanimive in vas lahko očarajo za dolgo časa. Poleg tega lahko opravljate dodatne naloge.

Če imate radi ustvarjalnost, potem lahko zahvaljujoč priročnemu urejevalniku scenarijev ustvarite svojo zgodbo in jo nato delite s skupnostjo igralcev. Obstaja tudi možnost prenosa in predvajanja scenarijev, ki so jih ustvarili drugi igralci.

Na žalost ne bo mogoče brezplačno prenesti

Factorio na PC. Igro lahko kupite na portalu Steam tako, da obiščete spletno mesto razvijalcev ali uporabite povezavo na tem mestu. Kljub dejstvu, da razvijalci ne želijo, da bi igra sodelovala pri prodaji, je še vedno vredno preveriti, morda je na ta dan priložnost, da jo kupite s popustom.

Začnite igrati zdaj in zgradite proizvodni kompleks na planetu, ki ga naseljujejo pošasti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more