Zaznamki

Glamour Factory

Alternativna imena: Fabrika Glamura

Želite postati najbolj eleganten, moden in glamurozno? Potem igre Glamour Factory na spletu za vas! Po online igra Glamour Factory - edinstvena free igre za dekleta, ki si prizadevajo za ljubitelje uspehu glamurozno načina življenja, v katerem lahko vsaka traja zanimiv način, iz navadnega dekle na zvezdi glamur, ki dokazuje, svoje talente in sposobnosti.

Game Factory Glamour Online združuje zanimiv svet in družbeno mrežo za komuniciranje. Biti v središču pozornosti, komunicirajo z drugimi ljubitelja mode, sodelujejo na tekmovanjih in modne dvobojih!

Da bi lahko poskusite, da postane najbolj eleganten in moden, da se registrirajo v igri Glamour Factory.

Sign Factory Glamour storili: Igra na strani kliknite gumb "Registracija". Izberite svoj stil, spodaj vpišite vaš e-mail, geslo v tej igri, ime njegovih dame, kažejo, datum rojstva in države ter potrjuje licenčno pogodbo, kliknite "Complete registracija". Čestitam, Glamour Factory registracija je končana!

V tej igri boste morali za dosego svojih ciljev (dobili službo, novo frizuro, našli partnerja za stranko, da si sami ustvarijo svojo obleko), kot ste končali številne zanimive naloge, ki jih bo prodor na nove ravni. Na tej točki v ravni igre 44, po njih, lahko dosežejo vrtoglavo višine modni svet. Vendar igra ne bo končala, igranja se stalno posodablja in novo vznemirljivo delo.

Tukaj, tako kot v resničnem življenju - fashionista potrebuje pozornost. Treba je nahranjeni, oblečeni, keep fit, ne pozabite dobre volje, ker če ona ne počuti srečnega, potem bolan. Bolje poskrbeli za to čas, ali pa kasneje, da bi še naprej igrati igre na spletu Glamour Factory, bo moral močno prizadevala za izboljšanje razmer.

Da bi obvladali in igrajo igre na spletu Glamour Factory je zelo preprosta. Original in modne nova oblačila ki jih lahko kupite v butik, najti zaposlitev, obiščite kadrovanje, priti v formo bo pomagalo Fitness klub, dvigniti intelektualni nivo lahko v knjižnici, in če želite plesati in srečanje s fantom, prišli do kluba.

Bo širša glamur sodelujejo v modni dvobojih. Factory Glamour in igrajo na zmago, boste morali drago fancy stvari bolje kot drugi. Ampak za zmago ne vpliva samo vaš občutek za stil in veliko okusa, ampak tudi kazalnikov zdravja in sreče modne.

Prav tako boste imeli priložnost, da sodelujejo v lepotnem tekmovanju. Domov fashionistas "Glamour Factory" se določi enkrat na teden z glasovanjem drugih udeležencev. To je odlična priložnost, da pokažejo vsakemu svoj okus, domišljijo in izvirnost.

Med drugim boste imeli edinstveno priložnost, da se počutijo kot pravi oblikovalec. Ustvarite različne modne za tekmovanja, bodo najbolj zaslužnim in nadarjeni se podelili nagrade. Prav tako daje svojo elegantno notranjost, lahko dobite tudi nagrado na ustrezno konkurenco.

Pridobite si ljubljenčka, vam bo prinesel veselje in povečati svojo oceno. Ampak ne pozabite, da krmo, hodi in se igral z njim.

In končno, najbolj pomembno - je komunikacija! Med igro si lahko prijatelji z drugimi ljubitelja mode, ki vas bo podpirala s svojimi glasovi v razstavah in tekmovanjih, izboljšati svojo oceno. Izmenjavi mnenj s prijatelji, predstavili svoje delo in dosežke.

Pridružite se nam in si oglejte, kaj online igre Fabrika Glamura vam omogoča, da postane resnično profesionalna v modni industriji.

Začetek predvajanja Glamour Factory in postal prava zvezda!