Zaznamki

F1 2013

Alternativna imena: F1 2013

Kljub temu, da vse lineup F1 ne more pohvaliti, da imajo kakšne očitne razpoznavne lastnosti, ki jih upravljajo, vsako leto pritegne pozornost nove in nove igralniške občinstvo. F1 2013 - igra, ki je potrdil le to teorijo. Kot je razvijalec projekta znana ekipa Codemasters. Samo, da so sposobna redno proizvodnjo precej kot se morda zdi na prvi pogled enakih dodatkih za otroka in Zanijeti igralce vsakič močnejša in močnejša. Morda razvijalci, pa veš kaj, ne želim, da osebno preveri, ali je točnost teorije?

F1 2013 pc - ni tako zelo drugačen od svojih predhodnikov zgodbe in igranja, vendar je njena kakovost je visoka, to je podkupnina ne zabava. Če ste kdaj igrali v Formuli 1, ste lahko prepričani, da bodo v novem delu igre se počutim kot riba v vodi. Boste imeli sestanek z znanim načinom kariere, ki kljub temu, da izgleda do neke mere uniformi, vendar motivira k dejanjem dovolj močno. Se ni veliko spremenilo, in igra fizike. Nekateri elementi, na primer, ni vedno pošteno in pravično sojenje, razvijalci prav tako odločil, da zapusti, saj meni, očitno, da daje igri svoj edinstven čar. Bodite pripravljeni, da majhen problem z varčevanjem, da se lahko sprva zdi usodne in nepopravljive, vendar pa v resnici so "neobstoječih malenkosti."

Za začetek igranja, boste morali prenesti pre-F1 v letu 2013. Danes je večina torrent sledilci, lahko najdete povezave za prenos vse obstoječe različice igre. Zato je celoten postopek namestitve od moči vam traja nekaj minut (no, in več, odvisno od hitrosti interneta, seveda). Ko prideš v igro, nato sestal z že znano iz prejšnjih projektov segajo dovolj sladko glasbeno spremljavo, prej so bili predloženi podrobnosti vmesnika. Formula 1 2013 - igra, v kateri lahko tako izkušeni igralci in začetniki počutijo "doma".

Kaj je res, ne moremo govoriti o tem v tem trenutku Projekt je pripravil za oboževalce nekaj presenečenj. Najprej je nov način igre - Classics, ki bo omogočil igralcem, da končno voziti na prašnih cestah 80-90s na oldovom in neverjetno stilsko avtomobile! Na nekaj podobnega igralce vprašal dolgo nazaj, in zdaj so bile njihove molitve uslišane. Prenos Formula januar 2013 more biti sama redkih avtomobilov, ki ustvarjajo novo in zelo prijetno toplo vzdušje - Ne težaven izračune, je bil nadomeščen z močnim značajem. Upravljajte "starci" ni enostavno, vendar zelo prijetno. Če ste uživali dirke, res morate poskusiti svojo roko na načinu Classics!

Da bi razumeli, kaj smo govorili ves čas, vam predlagamo, da ponovno razmisli o F1 2013 video prikolico, kjer se vse prednosti, opisan v natančnost do najmanjše podrobnosti.