Zaznamki

Evolution

Alternativna imena: Evolucije

Online Game Evolution - brezplačna spletna igra. To je edinstvena priložnost, da se v svet po kataklizmi, da sodelujejo pri njegovem oživljanju. Razvoj spletne igre - neprekinjen boj za prevlado treh elementov. Vsakdo je že dolgo znano, dobrega in zla, kot tudi nevtralno silo, ki je namenjen za vzdrževanje ravnotežja. Napredek na spletu vam daje možnost, da odločitve in postala ena od stranic. Pridružite Evolution bo vam družabnih iger in odprite vrata v neznani svet prihodnosti. Ta igra je nastavljena na močan strežnik in zato ima veliko hitrost. Vendar, če želite, lahko namestite na svoj računalnik odjemalca del igre, da se zagotovi pretok cestnega prometa. Poslovanja, kot pravijo, varčen. Registracija evolucija Online je na voljo vsem in ni zapletena ali problematično proces. Preprosto vnesite ime vašega lika, e-poštni naslov, geslo (spet ponavljam), kodo s slike in kliknite Registracija. Pridružite se evoluciji igri ste naredili popolno prebivalca velik virtualni svet, kjer bo vsak izmed sprtih strani vabijo k njemu. Se zavedaš, kaj je tvoja duša, in poskusite izbrati svojo pot.

Evolution online igra vključuje več scenarijev za značaja. Tisti, ki si prizadevajo za boj proti slavo, neposredno pot v areno. To je tukaj, da velika bitka. Z vsako novo raven, se boste počutili vse bolj zadovoljujoče in Estsilon Igra je bolj zanimivo kot prvi korak, da vašo cenjeno slavo mogočnega bojevnika. Sistem igri boj je izven običajnih dvobojih, skupine, kaotičnih in mešanih bojev. Sodelujete lahko s preprostimi in konjskih bojev. Vendar pa niso vsi tako ljubeč in krvoločnih bojev joka. Obstajajo ljudje, ki sanjajo o mirnem izmerjene življenja. Razvoj igre je poskrbela miroljubnih državljanov in omogoča izbiro številnih poklicev. Če ne želite, da razmišljajo o vojni, in imajo eno od njih in nič ne bo preprečilo globlje gospodarske dejavnosti. S pridobitvijo dovoljenja, lahko postane čarovnik, kovač, zdravnik, gozdar, rudar. Vendar to ni popoln seznam poklicev. Oh, in še eno presenečenje! Restless navdušenje za ljubitelje igre ustvaril labirint turnir. Vaš okus in občutek za tveganje bubbling kri v žilah? Prosim! Pojdi tja!

Ko ste se odločili, da sprejmejo native način in značaj, ne zabiti nenehno prizadevati za izboljšanje njihove učinkovitosti. Ko že govorimo o karakterju. To je lahko bodisi moški ali ženska. Kakor tudi standard ali edinstven. V igri so parametri, ki označujejo naši junaki instinkt, spretnost, moč in vzdržljivost.

Igraj Estsilon boste v Oasis in sosednjih območjih. Izberete lahko staro ali novo lupino mestni trg. To je, kako si sami želeli. Spreminjanje vrste značaja pojavi v vprašalniku. Lokacija v vsakem primeru ostanejo enake. Je arena, banka, državni in Exchange Commission trgovine, cerkve, hiše Naročila in mojstri, izposoja trgovina, tržni mojstri, stagnirala, gost gozd, temno jamo, spomenik in turnir labirint. Seveda, boste morali ugotoviti, kaj je tisto, kar. Na primer, banka - odlagališče deviznih hranilnih, trgovine, namenjenih za nakup in prodajo različnih stvari, in tako

Igrajte igro na spletu Evolution bo lažje, če bomo lahko izkoristili zadostno količino zlata ali shranite igro evra. Konec koncev, dal priložnost, da dobijo potrebne stvari. Obstajajo kompleti stvari: Reg. stvari, ki so na voljo v trgovinah, se stvari izboljšale z modifikatorji, čarobne, viri in darila. Da le ni vključen v teh kompletov! To orožje in oklep, in oblačila, in artefakte in relikvije, in zelišča, in rečnih darila in še več.

Se zagotavljajo s potrebnimi stvarmi, vam ni treba, da se počutijo nelagodno. Navsezadnje od njih, oziroma njihove prisotnosti, je veliko odvisno. Kako mislite, da se je mogoče uspešno boriti brez dobrega opreme? Logično, ne. Torej, poskusite, da poberem stvari pravilno in modifikatorji.

Igrajte igro na spletu lahko Estsilon s pravimi prijatelji, ki jih boste našli tukaj. Boste imeli priložnost, da ustvarite svojo lastno odredbo ali se pridružijo obstoječega. Če želite to narediti, morate samo izbrati najbolj primeren za vas.

Boste zagotovo cenili prednosti v igri. Njena barvita igranja vas bodo navdušili in tekmovanja potekala upravo bo prijetnih presenečenj. Če kaj ni jasno, podporno osebje je vedno koristno in potrebno pomoč.

Srečno, dragi ustvarjalci novega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more