Zaznamki

Evil Genius 2: Svetovna prevlada

Alternativna imena:

Evil Genius 2: World Domination je simulator mestnega načrtovanja, v katerem vam je usojeno, da postanete zlobnež! Igra je na voljo na PC-ju. 3D grafika je odlične kakovosti, podrobna in barvita, zaradi česar je igra videti kot risanka. Za glasovno igro so poskrbeli profesionalni igralci, glasbeni izbor bo navdušil igralce. Optimizacija je prisotna, zahvaljujoč temu lahko igrate, tudi če nimate računalnika ali prenosnika z visoko zmogljivostjo.

Ustvarite svoj edinstveni brlog zlobnežev in izurite sluge, da si bodo podredili ves svet v tej razburljivi in nenavadni igri.

Ni nujno, da je

zlobnež strašen in okruten; v Evil Genius 2: World Domination se boste sami prepričali, da je z zlobnimi geniji lahko zelo prijetno in prijetno govoriti.

Preden začnete igrati, se morate naučiti komunicirati z vmesnikom. Šele po tem lahko začnete opravljati naloge, ki jih je kar nekaj.

  • Raziščite otok, na katerem bo vaša baza
  • Preučite tehnologijo za ustvarjanje naprav, ki vam bodo omogočile prevlado nad preostalim svetom
  • Uri vojsko zahrbtnih, a ljubkih sluge, ki vam bodo pomagali uresničiti zlobne načrte
  • Razširite in izboljšajte svojo bazo, opremite jo s pastmi, da preprečite morebiten prodor Sil pravice
  • Izvedite posebne operacije, da pridobite več moči in uresničite svoje načrte

To ni vsa zabava, ki vas čaka med igro.

Sprva boste zelo omejeni v svojih možnostih, a sčasoma, ko se vaš mali brlog spremeni v pravo bazo, bo igra postala veliko bolj zanimiva.

Vseh struktur ni mogoče zgraditi od prvih minut igre; nekatere bodo zahtevale, da opravite pripravljalna dela in ustvarite potrebne pogoje.

Igranje Evil Genius 2: World Domination je zelo zabavno, videli boste veliko komičnih situacij, ki vas bodo zagotovo nasmejale.

Blog vsakega igralca je edinstven in popolnoma ustreza njegovemu najljubšemu slogu igre.

Zmaga ne bo lahka. Izvedite obsežne operacije, vključno s prodajo britanske kraljeve družine, ugrabitvijo vplivnih ljudi in pečeno Aljasko.

Igra je v fazi zgodnjega dostopa, vendar tudi zdaj nima nobenih napak, nič vam ne bo preprečilo, da bi uživali v zlobnem življenju.

Do popolne objave, ki je morda že v času, ko berete to besedilo, bo priložnosti še več, šale pa še bolj smešne.

Za uživanje v igri Evil Genius 2: World Domination ne potrebujete interneta, lokalna kampanja je na voljo brez povezave. Za prenos namestitvenih datotek bo še vedno potrebna omrežna povezava.

Evil Genius 2: World Domination brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro je mogoče kupiti na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev. Kdor želi prihraniti, lahko to stori z izkoriščanjem popustov v času razprodaj.

Začnite igrati zdaj, da postanete največji zlobnež in se soočite s silami reda!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more