Zaznamki

Evropa 1400

Alternativna imena: Evropa 1400

Europa 1400 na spletu - brezplačno igranje v brskalniku, v katerem lahko ustvarite svojo dinastijo. Tukaj si lahko težavno trgovec in spoštovan mojster, ali domiseln lopov ...

Evropa 1400 je na voljo na spletu v kateremkoli brskalniku in namestite igro stranka ne sme biti omenjen!

Za vstop v igro, boste morali Registracija Evropa 1400: polja registracijo na domači strani izberite igro strežnik, vnesite ime svojega bodočega dinastije (ime predvajalnik), vaš e-mail. poštni naslov (e-mail) in geslom. Potem se strinjam s pogoji iger, in v tem registraciji v Evropi 1400 Igra se konča, greš na novo stran, lahko ustvarite sliko junaka. Tukaj lahko izberete spol lika, avatar, in ji dodelite ime. Klikom na zavihek "mojster" lahko odločijo za njihovo dinastije simbol in svojo prvo delavnico, na naslednjih področjih: Master kartuše, znanstvenik in Rogue. Zdaj, če ste pripravljeni, da začnete igro, kliknite na "Start Game" in se v igralne površine!

Vaš lik ima šest talentov: Obrtna, zgovornost, Darkness, čarobne Znanje, Battle in pogajanj. Izboljšanje te talente lahko uporabite artefakte. Najvišja stopnja prevoz - 100.

Poleg talenta, da je mogoče v igri, da izberejo poklic Alkimist, Farmer, Thief, duhovnik, ropar, lastnik gostilne, kovača, mizarja ali Weaver.

Online igre Europa 1400 ponuja pet lokacij v mestu, ki bo potekal v glavnem igri. To so: okrajni mojstri, Neighborhood gostilne Gangster district, gozdove in District znanstveniki. Na teh mestih lahko vaš lik prevzame nalogo (Quest nalog).

Sprva bo vaš lik morali zbrati sredstva ali jih kupiti na trgu (sredstva, v igri so različni, odvisno od smeri studiu). S sredstvi, ki so mu na delavnici lahko proizvajajo blago, ki se potem lahko spet prodajajo na trgu, in za denar za izgradnjo še nekaj delavnic (lahko gradijo 4 delavnice) in razširitev operacijskega osebja.

Pomembno! Če ste nezadovoljni s svojim mojstra, ga je treba uničiti.

Online igre Evropa 1400 je glavni trgovinski vozlišče za vse vrste blaga, ta trg. Tukaj lahko nakup, prodajo, upravljanje, prevoz in prosim (če je to potrebno). Igra ima svojo lastno valuto - Gold. Poleg zlata so Rubini, ki se lahko prodajajo za "prave".

Skupaj z razvojem svojega prebivališča (za prebivanje se lahko razvije s pomočjo razširitve in izboljšave), se bo vaš lik učijo talentov in vrste trgovine in načrt spletk.

Igrajte spletne igre Evropa 1400 lahko s svojimi vohuni, ki bo spremljala drugih igralcev, zbirajo dokaze zoper njih.

Evropa 1400 online igra ima tako zgradbo, kot je Town Hall. To je kraj, kjer se politično življenje mesta: tam so knjige Law Review pisarne in dvorano. Tukaj lahko kupite naslov (povečuje svoj ugled, in so potrebne za določene položaje in razširitve rezidenc), ali vložijo zahtevo za novo stavbo.

Game Evropa 1400 Online vam ponuja izgradnjo gospodarskega imperija uporabo obrti, postane obvladajo trgovec in se povzpnemo na politični Olimp. Ob preprosti koči v igri se lahko pretvorijo v palači. Vse bo odvisno od vaših prizadevanjih.

Igrajte spletne igre Evropa 1400 je mogoče s pomočjo trgovine z drugimi akterji neposredno, skozi skladišče. V tem primeru boste še vedno imeli koristi od cen, ki so neodvisni od trga.

Doseganje zadostnega vpliva in bogastva, se lahko vaš lik naredi politično kariero. Prisotnost različnih različnih položajih, da mu privilegije in bonuse, ki omogoča krepitev vpliva in zatrli svoje tekmece.

Za igranje v Evropi v letu 1400, se lahko pridružijo ceh ali ustvarite svoje. S pomočjo Guild, igranje z drugimi igralci, lahko doseže več v igri ...

Igra ima tridimenzionalne grafike, tako da bodo v Evropi na 1400, igrajo zelo lepo!

Ker igra je zelo veliko različnih funkcij, ki najbolje opisujejo ni na voljo. Najboljša možnost bi bila Evropa 1400 za registracijo, s katerim lahko videli vse, kar je!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more