Zaznamki

Ethyrial: Odmevi preteklosti

Alternativna imena:

Igra Ethyrial: Echoes of Yore MMORPG. Igrate lahko na računalniku. Grafika v risanem slogu, 3D, podrobna. Glasovno igro so naredili profesionalni igralci. Glasba je prijetna in vas sčasoma ne utrudi.

Med igro boste vstopili v svet, imenovan Irumesa. To je nevaren kraj, kjer lahko pasti in sovražniki čakajo na vsakem koraku.

Zaplet je precej zapleten, nadaljnji razvoj dogodkov je odvisen od vaših odločitev.

Preden začnete igrati Ethyrial: Echoes of Yore, izberite razred in prilagodite videz svojega lika. Nato morate opraviti majhno misijo usposabljanja, kjer se boste seznanili s kontrolami in lahko začnete igro.

  • Pojdite na potovanje in raziščite dežele okoli
  • Uniči sovražnike
  • Iščite opremo in močno orožje
  • Naučite se novih udarcev in obramb
  • Dokončajte zgodbene misije in stranske naloge
  • V igri poiščite prijatelje, s katerimi boste lažje potovali po nevarnih krajih

To je samo kratek seznam stvari, ki čakajo na vašega lika v igri. Vse ostalo lahko izveste že med prehodom.

Potepajte po kraljestvu sami ali s skupino prijateljev. Niso vsa ozemlja enako nevarna. Mesto z imenom Edriwin je prestolnica imperija in razmeroma varen kraj, bolj ko se boste oddaljevali od glavnih cest in prestolnice, več nevarnosti vas bo čakalo na poti. Bolje je, da se na dolga potovanja ne odpravite sami. Med igro boste neizogibno naleteli na situacijo, ko vaš lik umre in samo bližnji spremljevalci lahko rešijo dragoceno lastnino, opremo in orožje, ki ga boste takrat imeli pri sebi. Če glavni lik umre med samostojnim potovanjem, potem morda ne boste imeli časa, da bi pravočasno prispeli do kraja smrti in vrnili svojo lastnino. Obstaja možnost napada na druge igralce, vendar je bolje, da tega ne storite. V tem primeru se nagrada dodeli glavi lika, ki je storil zločin. Lovci na glave so močni fantje, s katerimi se raje ne zapletajte, dobro so oboroženi in v takih bitkah bo težko zmagati.

Ni vam treba razbijati glave, kaj storiti v igri. Poleg glavne zgodbe je na voljo več kot 100 nalog, približno 10 ječ, racije, bitke s šefi in izzivi v končni igri.

Takšna raznolikost vam lahko zagotovi zanimive dogodivščine za številne večere.

Če ste volk samotar in se ne marate igrati v družbi, boste morali v tem primeru ponovno razmisliti o svojih pogledih. Igra je zasnovana tako, da olajša opravljanje nalog v družbi drugih igralcev. Povabite svoje prijatelje v ekipo ali sklenite nova poznanstva med igro.

Poleg že razpoložljive funkcionalnosti se nenehno pojavljajo nova orožja in okraski. Odprejo se zanimive lokacije in dodajo vznemirljive naloge.

Da ne bi ničesar zamudili, pogosto preverjajte posodobitve, razvijalci se trudijo ugoditi igralcem in narediti igro še bolj zanimivo.

Ethyrial: Echoes of Yore brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalca.

Namestite igro zdaj in se odpravite na pustolovščino!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more