Zaznamki

Eredan ITCG

Alternativna imena: Eredan ITCG

Game Eredan - nov, vendar je že ljubljeni milijone prostega brskalnik temelji igre s kartami. Ona premakne igralca iz realnosti v nenavadnem čarobni svet, kjer si je lahko kdorkoli - velik bojevnik ali trgovski pomočnik enostavno meščan ali čarovnik. Igra zajema dobesedno od prve sekunde, kar je v sanjskem svetu, zelo razburljivo. Kljub dejstvu, da je igra prijavljeno kot kartica, različne premakne je preprosto neverjetno. In pomaga zagotoviti svet domišljije in neverjetno količino lovskih potez.

Zahteve za igro so zelo preprosta:

1.                        Dostop do interneta s hitrostjo najmanj 500 k / s.

.

2                        OS - XP, Vista, 7 ali podobno.

3.                        Pomnilnik vsaj 1 GB.

4.                        Grafična kartica in zvočna kartica.

5.                        Minimalne vodstvene sposobnosti tip Solitaire igro.

Igralec bo našel nekaj za vsakogar - na primer zbiranje kartice in junake, trgovino z drugimi igralci iger, sodelujejo na turnirjih, igre in veliko iger. Eredan ITCG spletu - več kot 700 kartic, ki bo zagotovil nešteto kombinacij. In potem - vse mehanika igre je zasnovan za to, kar imate, da si za kartice in jih združuje, in spremembe

Če se boste odločili za sodelovanje pri zbiranju, biti pripravljeni na to, da boste morali iskati enostavne in kompleksne karte, redke in pogosti, in tako

Tudi danes, na milijone igralcev preživijo veliko časa v igri s kartami. In vsak dan je več in več. V Eredan ITCG registriranih preprost je prav tako brezplačno. Edina stvar, ki lahko zaplete malo to - je odsotnost ruski različici. Boste morali imeti osnovno znanje angleščine.

Vmesnik Igra je preprosta, prijazna in hkrati intuitivno, tako da ni dela, da razumejo, kaj storiti in kako. Razvijalci uspelo ustvariti ne samo veliko igro, vendar obenem zagotavlja vložek v to na dva načina - preprosto register ali vstopajo prek Facebook (Facebook).

Na začetku tekme pomaga rešiti dekle amnezijo. In program usposabljanja je sestavljen iz samo treh korakih. Vendar avtorji trdijo, da je treba posebno pozornost nameniti prvi korak. V njem v boj proti dvema volkov je junak. To je tukaj, moramo izvedeti, kaj so vprašanja, kako igrajo. Po tem, morate ukvarjati z dirke, saj lahko junak spadajo v eno od več dirk - ljudje, vilinci, zveri, Undead itd itd Poleg tega bo vsak znak vezano na razred. V svoji igri, premalo - doživela težko bojevnik, lahka prsti marauder pametno duhovnika. Obstaja tudi ceh, ki so odgovorni za specializirane spretnosti.

Druga faza usposabljanja se bodo morali boriti z vojaki. Igraj Eredan ITCG , je zanimiva tudi zato, ker vedno igrati z resničnimi junaki, se učijo od njih umetnosti bojevanja in s tem sprejemanje lastnih odločitev, najti izhod iz težke situacije.

V Eredan ITCG igrajo more biti neskončna, saj se bo tam zbrala ne le zbiranje podatkov, ampak tudi svoje palube, in tako kombinacija itd Poleg tega igra trgovina za nakup dragih in dragocenih kart, hitro črpa junak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more