Zaznamki

Clone Wars era

Alternativna imena: Clone Wars era

Seveda, sluh ime, menite, da je igra še en klon Era fantazije, ki vas popelje v svet nerealnih dogodkov. Vendar pohitite, da bi pregnali svojo domišljijo. Ta igra - je več kot le spletni igri. Nastala je z navadnimi ljudmi, ki želijo pomagati isti navadni ljudje najdejo svoje mesto v življenju. Sicer pa je to igra - odličen način, da bi dodatni denar. Moral bi preprosto pridružijo razumeti, kako nenavadno, ta igra je res.

Ta izjemen projekt, ki je, čeprav na prvi, da je težko verjeti, vam bo pomagal, da se zavedaš, v resničnem življenju. Ta gospodarska strategija. Z registracijo v igri, se znajdete v virtualnem mestu, kjer ljudje živijo, razvoju politike, gospodarstva. In se bo vaš lik postane vaš res klon. Igranje v dobi klonov brezplačno, boste lahko hkrati sodelujejo pri razvoju realnega poslovanja, ki bo obravnavan v nadaljevanju.

Kot v vseh spletnih projektov, Rok postopek registracije Clone je obvezen in nujen. Celoten vmesnik igra prevedena v ruščini, da se ukvarjajo s posebnostmi izpolni prijavnico in z vso osnovno nasveti igri ni težko.

1. Za začetek registracije boste morali iti z istim imenom povezavo, ki se nahaja na vrhu strani.

. 2 Naslednja odprli pred vami obrazca za registracijo, boste morali, da izpolnite vsa polja, da bi v skladu z navodili sistema, potem lahko začela v vojnah klonov igrati.

Če je potrebno, se bo vsaka čisto nov član projekta lahko uporabijo svoje domače strani Facebook ali FaceBook za vstop v igro.

Do danes je projekt vključenih več kot 400.000 ljudi, in glede na statistične podatke se je večina od njih mogla odreči delom popolnoma zadovoljni z dobičkom, pridobljenih v igri. Vsi igralci komunicirajo, ne samo s seboj skozi igro, prav tako redno organizira srečanja v resničnem življenju, ki imajo izkušnjo igranja z vedno novimi igralci.

Bistvo igre - živeti življenje svojega klona za delo, razvijanje, poskusite zaslužiti toliko denarja za zadovoljitev vseh njihovih potreb. Lahko igrajo igro Clone Era razviti in ponuditi svoje ideje in projekte, od katerih se bo obravnavala upravljanje sistema in če je odobrena, njeno izvajanje v življenju. Proces razvoja igre je odvisen le od vaše domišljije, zato ne oklevajte! Boste morali samo dati ukaz, da njegov klon, bo sistematično izvajati, tudi če ne moreš za nekaj časa za obisk projekt.

V Dominikanski republiki je zdaj aktivno razvija ranču "Land of the Clones", se del dohodka iz dejavnosti, ki usmerjena na Clone Era spletu za spodbujanje najbolj dejavne in nadarjene igralce. Tudi najbolj predani projektu zdrava pamet igralci lahko dobite kot spodbuda nagradni dragocenim nakitom, proizvedene v obratu, prav tako v lasti projektu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more