Zaznamki

Empire: Total War

Alternativna imena: Empire: Total War

Empire Total War Game - strategija, ki temelji na vrsti izvajajo popolnoma združuje vse najboljše lastnosti žanra in je sprejela najboljše taktike vojaških. Vsi dogodki v okviru projekta razvili v realnem času. Ta igra bo pritožba na vse tiste, ki so nori o igrah na vojaških predmetov. Projekt je bil izveden v resnično visoke kakovosti in z dušo - veliko grafike, je animacija dobro opravljeno, igranja si zasluži spoštovanje. Projekt izvaja popolnoma nov grafični sistem, ki vam omogoča, da uživajo v igri, v neverjetno morskih slik. Poleg tega bo vsak igralec na voljo za nove pokrajine in nenavadnih rastlinskih vrst. Prijetno presenečenje - redno spreminjanje vremenskih razmer.

New Game Empire: Total War bo prenesla na vas v času proč XVIII stoletja. Če smo natančni, se začne predvajati vse ukrepe leta 1700, in si lahko ogledate zgodovinske dogodke in njihov vpliv na spremembe, do leta 1799. Vendar pa, kot je danes obljubil, razvijalci projekta sčasoma bo lahko nadaljeval z igro - bodo nove zemljevide in naloge bo predstavljen v kratkem. Čutili boste v vlogi pogumnega in odgovornega poveljnika. Pod vašim vodstvom, ne bo samo morje, temveč tudi pristanek na vaši milosti in previdnosti bo izračunal celoten narod. Vi in vaš lik se lahko odpravite, če želite celotno zemeljsko oblo. In poskrbite, da vse zgoraj našteto v svojih očeh, si lahko iščejo Empire: Total War video prikolico.

Če želite pridobiti prednost v igri, moraš uporabljati in izboljšati svoje diplomatske sposobnosti. Pripravite se na tisto, kar imajo ponuditi in organizirati koalicije in zavezništva. Na ramenih bo odgovoren za nadzor nad novonastalimi in dolgih obstoječih trgovskih poti. Ampak, da bi začeli igrati, kar potrebujete, da prenesete predhodno Empire: Total War.

V okviru tega projekta bodo udeleženci lahko željo, da se borite, poveljeval samo ladjo ali floto zaseda najboljših sodišča. Ko ste sposobni prenesti Empire Total War, lahko izvajajo v svojih igralnih strategij in načrtov. Vsaka poteza v igri, to je pol leta življenja. Igrate lahko z drugimi igralci v realnem času, z uporabo taktično karto, ampak, če je to potrebno, se lahko igra, je treba prevesti v samodejnem načinu, z nakladalno taktični karti ni potrebna.

Vsak igralec lahko nadzorujete v Empire: Total War frakcije (ena na začetku igre). Kljub temu, da osnutek, ki je naveden več kot 50 frakcij, ki so razumno na voljo, da udeleženci projekta so popolnoma nov le nekaj od njih, ostalo bo treba dodati, kot je razvoj in promocijo.

V igri obstajajo tri glavna tekma del sveta

1. Severna Amerika.

.

2 Evropo.

3. Indija.

East Indies in Elephant Coast uvrstili trgovskih poti.

Za self-test igre in poskrbite, da vse njene vrline, preprosto morali prenesti Empire Total War, pohiti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more