Zaznamki

Imperiji v plamenih

Alternativna imena: Imperiji v plamenih

Game Empires v plamenih - brezplačno simulator, ki vas bo pripeljala nazaj v Veliki Napoleon Bonaparte.

Morate Empires v plamenih spletu graditi svojo spletno stran in se v njem kot poveljnik vojske Velikega ali kraljeve britanske vojske v bitki. Prihodnost Evrope je v tej igri je v vaših rokah!

V Empires pri registraciji Flames samo traja zelo dolgo časa. Za registracijo boste morali vnesti potrebne podatke o sebi s strani administratorja. In zato boste morali napisati naslednje:

1. Izbirate lahko med tremi možnostmi, da strežniki, na katerih želite igrati.

.

2 Napišite svoje uporabniško ime. Vi ste imeli možnost, da pridejo gor z imenom igri.

3. Bodite prepričani, da posnamete svoje geslo v naslednjo celico, ki bodo izpolnili vse varnostne zahteve.

4. Nato vnesite vaš e-poštni naslov.

5. Če ste zainteresirani za informacije, ki so predstavljene v nadaljevanju, dal pečat v celicah tega.

6. Kliknite na « Anmelden kostenlos spielen » .

Sedaj lahko varno začnete igro Empires in Flames.

Igrajte Empires in Flames Ti bodo z uporabo spletnega brskalnika, tako da ni nobenih dodatnih zahtev računalnik za to igro ne bo imenovan.

Kdo bo zmagal v igri Strategija na koncu, seveda, ne odloči, da bo [_29_ ] zgodovinska dejstva in spretnost igralcev v ta spletna igra .

V Empires in Flames igrati moraš, tako kot vse druge strategiji za ta namen najprej sprejeti fiksen položaj in da je varno _29_ []. V Empires in Flames boste morali zgraditi mesto.

Think kako gradijo različne enote pehota huzarji [_18_ ] grenadirji in drugi in kako lahko , da se ukvarjajo s tem. Samo priti močnejši, boste morali razviti strateški stroitelskoe spretnost. Če ne, potem je razvoj dogodkov v Empires v plamenih Online bo počasi razvija.

, Boste opravljajo različne naloge in funkcije, da bi dosegli uspeh v igri Empires v plamenih.

Ne čakajte na to igro, potem, ko ste imeli pravico do posesti na ozemlje in uporabo orožja . Za ta brskalnik temelji igre imate možnost, da enostavno igrati na spletu in , kot je letno ne so e bilo nobene potrebe, da prenesete karkoli dodatno _29_ [].

Tudi Empires in Flames je brezplačna spletna igra.

V tej igri si lahko ne le razvijati in napredka, ampak tudi vi boste lahko poseže v britanskih konfliktov.

Kdo ljubi strategijo, ki spoštuje Empires v plamenih na spletu, saj vam bo, kolikor je mogoče v realnem svetovne vojne velikega generala Napoleona. Tukaj se boste počutili resnično moč orožja.

Ne pozabite, ni čudno ime igre je preveden kot cesarstva v ogenj, saj je v teh časih vse, kar se je zgodilo, ni bilo dokazov o živem kos dejanj Napoleona.

Vzemite si nekaj časa z Empires v plamenih, menijo, da bodo vsi ne more povedati knjigo. Odkrijte ta svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more