Zaznamki

Imperija: Štiri kraljevstva

Alternativna imena: Imperija: Štiri kraljevstva

Igrišče: Štiri kraljevstva o srednjeveškem kraljestvu.

Če želite igrati igrače na mobilnem telefonu, priporočamo strategijo Empire: Four Kingdoms MMO za Android, iPhone in iPad. Razvoj pripada podjetju Goodgame Studios, ki je poskrbel za prilagajanje v več jezikih in lahko izberete primeren. Dogodki se odvijajo v času kraljev in vitezov, tako da srednjeveško vzdušje vlada v vsem. Po kratkem uvodu, v katerem pomagate pri upravljanju, nadaljujte neodvisno.

Empire: Prenos štirih kraljestev ni težak, ker je na voljo brezplačno. Ampak, če ste eden tistih, ki ne morejo počakati na hitrejši napredek, se pripravite na redno pošiljanje z vašega računa majhno količino za pospešitev gradnje, rudarjenja ali izboljšanja stavbe. Če želite igrati na velikem zaslonu, lahko prenesete Empire: Four Kingdoms na svoj računalnik, in to bo igrača, ki temelji na brskalniku, z enakimi nastavitvami kot mobilna različica.

Kopičujemo na novo ozemlje.

Vsemu igralcu je dodeljen kos zemlje, ki ga je treba zaščititi in razviti. Gradimo v notranjosti kraljestva stavbe, izvlečemo vire, usposabljamo vojsko. Postopoma se bodo meje premoženja širile, saj bo več potreb. Obstaja veliko stavb, dostop do njih pa se odpre postopoma, najpomembnejši pa so:

  • Mineralni kamen
  • Sawfish
  • Ferms
  • Storitve
  • Končne storitve
  • Tablice

En dan vam omogočajo kopičenje uporabnih materialov, drugi so odgovorni za hrano, drugi so potrebni za zaščito kraljestva. Imeli boste tudi vohune. Na eni strani so to koristni fantje, ki bodo pomagali ugotoviti o vojaškem potencialu in gospodarstvu sosednjega kraljestva, po drugi strani pa lahko postanejo problem. Na primer, včasih navdušujejo ljudi, požari pa se začnejo v mestu.

Upoštevati je treba tudi, da špijuniranje sosedov ni samo vi, ampak tudi drugi vohuni tudi vohunijo na vaših deželah. Da jih ujamete, pošljite stražarje na ulice. Ujeti vohun lahko izveste o dragocenih podatkih o tem, kdo ga je poslal in poslal svojo vojsko stranki.

Games imperija: Štiri kraljevstva vam omogočajo, da izberete taktiko razvoja dogodkov. Poskusi se mirno pogajati in samo, če diplomatija ne daje rezultatov, sodelovanje v bitkah se ne more izogniti, tako da boste morali od časa do časa še vedno napadati ali braniti. Za to je potrebno spretno uporabljati razpoložljive sile, jih pravilno urediti in uporabljati razpoložljiva orodja na mestu.

To je tudi izbira, da se spopadete s sovražnikom samim ali se združite s prijateljskimi kraljestvi. Izbira mora biti izvedena vsakič posebej, ki temelji na vaših sposobnostih in sovražnih silah. V tem primeru lahko v družbi svetujemo, da se aktivno obnašate, tako da boste znani in cenjeni. Če aktivno sodelujete v življenju zavezništva, v primeru napada na vas obstaja več možnosti, da se bo klic na pomoč hitro odzval. Poleg tega v takšnih združenjih obstajajo tudi izbirni uradi. Poleg voditeljev in njihovih asistentov so diplomati, pomagajo pri vzpostavljanju miru med zavezništvom ali sprožitvi vojne, ko so najprej preučili njihov odnos. Zaposleni se ukvarjajo z iskanjem novih članov zavezništva, maršalci poveljujejo glavnim silam in zakladnici spremljajo polnjenje notranje zakladnice.

Empire: Igra štirih kraljevstev ima veliko obrazov, vendar je vseeno podrobno povedati. Vdori bodo nomadi, samuraji in drugi tujci. Obstaja študija o novih deželah s težavnimi ali ugodnimi pogoji, sodelovanje v kraljevskih poskusih in še veliko več.