Zaznamki

Omejitve Battle: Eldoran

Alternativna imena: Eldoran

Eldoran: Meje Battle spletu rešiti problem pravilne izbire dnevnega fantasy igre za več igralcev, ki so dolgčas na prvi in ​​Naj se zabava, ampak vse isto rutino in plainness podobnih spletnih iger. Prednost igri lahko imenujemo, ki igrajo igre na spletu Eldoran: Meje bitka, le stabilno povezavo z internetom in seznanjeni, da vas spletni brskalnik. Igra vas ne zahteva, da prenesete nobene posebne programske opreme na vašem računalniku.

Eldoran Online Game: Meje Battle vam daje priložnost, da se potopite v svet domišljije in avanture, vključenih v boju med dobrim in zlim. Izberite svoj lepi strani v konfliktu, ustvarite svoj značaj, zaključi quests, osvojite bitke, boste postali močnejši, ker si pridobljeni izkušnje. Kot pri vsakem spletno igro, glavni cilj igre je, da tekmujejo z drugimi igralci na spletu.

Za predvajanje Eldoran: Meje Battle morate biti opravil registracijo v igri Eldoran: meje bitka. To vam ne bo vzelo veliko časa in je brezplačna. Eldoran: registracija meje bitka poteka v več korakih:

1. V prvem oknu za registracijo morate izbrati dirko vašega značaja in jo nastavite z izbiro začetne značilnosti parametrov napada, obrambe, agility, magije.

.

2 Nato izberite ime zunanjosti in tla ste jo ustvarili junaka.

3. V končni fazi registracije, da napišete svoje ime, elektronski naslov, geslo in novo igro, se strinjajo s pravili igre.

Čestitke. Registracija Eldoran: Meje bitka minilo, in lahko začnete pustolovščino.

Eldoran Igra: Battle omejitve na spletu ne obremenjuje svoj razredni značaj težko izbiro, saj ste sami osebno ugotoviti, kakšne lastnosti mora osredotočiti na izkušnjah prevzemnih mestih vašega junaka.

V tej igri ste v pravico do izbire, kateri od štirih možnih tekmah svetovnega Eldoran: Battle igrati ven. Igrate lahko igre Eldoran: meje Bitka za spletno progresivna rase bruto asketsko Irie, Gran grešno in divjega nebrzdanega sattekov.

Bruto - najbolj naprednih tehnoloških vidikih ljudi in ekonomicheskom Eldorana. Ti ljudje ne zanašajo na usodo in hlapnih magije. Povezana družba, in sprašuje, um - to so glavne poti za boj proti sattekov drugih ras.

Satteki - ravno nasprotno od bruto. So ljudje lovci in sledilci. V boju za preživetje, uporaba sile narave, saj vsebuje hrepenenje za vsako Satteke rojstva.

Gran - ljudje vam ne prepoznata znan morale. Oni so že dolgo na svojo odločitev v korist razuzdanosti in perverznih užitkov. Naisilneyshy tega ljudstva imajo magične moči v zapeljevanju in manipulaciji.

Airi - domačini Gran ljudi, ki svojo odločitev v korist zavrnitve telesnih užitkov. Je neka mešanica in Gran Sattekov. Kljub norosti so Nargen njihovi najhujši sovražniki, ki je, mimogrede, je precej obojestransko.

Kljub svoji interaktivnosti in družabnim Eldoran igri je dejavno revizijo, in igramo do beta verzije igre. To se pravi, da imamo zagotovilo za razvoj in obnovo tako vznemirljiv svet. Je pred kratkim predstavil igro, bi lahko ustvarili klanov - spletna skupnost igralcev, ki bodo v bližnji prihodnosti plač silovit boj za nadzor nad ozemlji na globalni zemljevid svetovnega Eldoran.

Opozoriti je treba, Eldoran: meje bitka - spletne igre na domačem Harkovu "Fantasy Universe" razvit. Podpirati domače proizvajalce. Še posebej zato, ker so programerji poskušali in še vedno poskušajo po svojih najboljših močeh.

Bodite prepričani Eldoran: Battle zunaj spletni igri je nekaj, kar ne bo vam dolgčas in bo v celoti bodisi odprla v razvoju talent spopadov igra značaja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more