Zaznamki

Elderand

Alternativna imena:

Elderand je klasična platformska igra z elementi RPG. Igrate lahko na računalniku. Pixel 2d grafika v slogu 90-ih, glasovno igranje, pa tudi izbor glasbenih skladb je podoben klasičnim igram.

Svet igre je popolnoma ročno narisan. Med ustvarjanjem teh mračnih pokrajin in grozljivih pošasti so se razvijalci zgledovali po delih Howarda Lovecrafta, zato se je igra izkazala za zelo mračno in atmosfersko.

Upravljanje ne bo povzročalo težav izkušenim igralcem. Za manj izkušene je pred začetkom igre na voljo kratka vadnica.

Glavni junak bo imel pravo vojno s pošastmi v srhljivem svetu.

Arzenal orožja, ki ga je mogoče uporabiti, je impresiven:

  • Sekire različnih oblik in velikosti
  • Smrtonosni meči, kratki in ogromni dvoročni
  • Zvoneči biči
  • Hitra bodala
  • Loki za dolge razdalje

In celo čarobne palice z uničevalnimi močmi različnih elementov.

Kljub temu, da je igra videti kot preprosta platformna igra, je pred vami prava RPG, čeprav v dvodimenzionalnem svetu.

Igranje Elderanda bo zanimivo ne le zaradi uvrstitve v finale. Uživate lahko v raziskovanju vsakega kotička ogromnega sveta iger. Obiščite vse ječe in skrite lokacije. Poiščite najsmrtonosnejše orožje in se ga naučite uporabljati v boju.

Vsako orožje ima prednosti in slabosti. Na primer, lok strelja daleč, a če se sovražniki približajo, se bo z njim težko ubraniti.

Poleg navadnih pošasti vas čakajo težki boji s šefi. To so najmočnejši sovražniki v igri, vsi jih ne bodo mogli premagati prvič. Neposreden napad ni najučinkovitejša metoda boja. Eksperimentirajte z različnimi taktikami.

Kot v kateri koli RPG v tej igri lahko izboljšate parametre glavnega junaka in spremenite njegov videz. Izberite videz, ki vam je všeč. Odločite se, katere parametre morate razviti. Na vas je, da se odločite, ali bo glavni lik postal neprekosljiv lokostrelec ali pa bo sovražnike sekal na kose s sekirami.

Poleg očitnega boja s sovražniki predstavlja nevarnost tudi teren. Bodi zelo previden, da ne padeš v katero od številnih brezen in pazi se razburkanih rek, iz katerih ne boš mogel izstopiti.

Med potovanjem bo moral lik veliko skakati, teči in plezati po navpičnih stenah. Ena neprevidna poteza in del poti boste morali prehoditi znova.

Igra je namenjena predvsem ljubiteljem klasike in vam bo omogočila igranje prave sodobne RPG, vendar v formatu retro platformske igre. Vsak bi moral poskusiti, klasične igre imajo svoj čar in morda vam bo ta oblika všeč.

Elderand brezplačno prenesite na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite tako, da obiščete portal Steam ali spletno mesto razvijalca. Igra ne stane preveč in se pogosto prodaja s popustom, tako da, če želite, pri nakupu ne bo težko prihraniti denarja.

Začnite igrati zdaj in rešite prebivalce dvodimenzionalnega sveta pred zlom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more