Zaznamki

Eden Eternal

Alternativna imena: Eden Eternal

Game Eden - Igra je pred dvema letoma v anime stilu, ki je namenjena velikemu številu uporabnikov hkrati. Njegova glavna značilnost, igra je precej drugačen od istih strategij - to ni priložnost, da igrajo en znak, z malo, medtem ko preklapljanje med več razredov. Če ste se odločili, da Eden Eternalv igrajo , potem vam ni treba računati na hiter vzpon do vrha popolnosti in enostavno zmag. Moraš prekinil svojo glavo nad tem, kako postati pogumen, močan in močan karakter.

Rečeno je, da je za vsak razred, za različne bojne lastnosti. To je lahko ne samo bonusi, ki je en ali drug znak prejme škodo, možnost izbire različnih vrst orožja, možnost, da pozovejo živali pomagajo in še veliko več. Vse v igri je mogoče uživati ​​z igralci petih razredov, ampak spremeniti enega do drugega traja približno 20 sekund, na dobri hitrosti interneta.

Zahteve za igro so precej standard:

1. Dostop do interneta s hitrostjo najmanj 600 K / s.

. 2 Operacijski sistem - XP, Vista, 7 ali podobno.

3. Pomnilnik vsaj 1 GB.

4. RAM - 1 GB ali več.

5. Grafična kartica.

6. Zvočna kartica.

7. Minimalne igralne sposobnosti.

V Eden Večno spletu igralci lahko gradi celotno metropola, je vse odvisno od domišljije in želje. Lahko razvije v gospodarstvu in socialnem področju, ki je potekala delovna mesta in sodelujejo pri izvajanju številnih načrtov. Zaradi tega, igralec ima možnost za zmago spoštovanje mojstrov. Če niste pripravljeni prevzeti odgovornost za celotno mesto, se lahko pridružite katerokoli mesto kot rezident in tam razviti. Boste morali, da se pridružijo ceh, razvoj sebe in pomagal razvijati druge.

V Eden Večno registriranih potrebno. To bo priložnost, da uživajo vse bonus igro z. Ne smemo pozabiti na trgovino, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete. Matična sam traja zelo malo časa, saj prehaja na naslovni strani igre (polja so napolnjena z imenom, e-pošta, itd

Poleg vzpostavljanja miru imeli priložnost, da preizkusite svoje roke na drugi karieri - na primer, da sodelujejo v bojih, bitkah, gredo na lov za zakladom, itd itd Na vsaki stopnji se lahko črpa junak in prejeli nagrado in nagrade. Kot rezultat, če boste izvedeli, kako kompetentno združujejo vojaške napade in mirno življenje, nato pa zelo hitro lahko gradijo svojo lastno mesto in razviti v njem močno infrastrukturo.

V Eden Eternal igrajo na spletu Zelo zanimiv tudi zato, ker, ko lahko igra play do nekaj tisoč ljudi. Toda ob istem času v eni ceh je le tri ducate igralcev. Z vsem tem ne bi smeli zavajati sebe, potem jutri bo, če danes ste zmagal v bitki mogli storiti enako. To bodo morali nenehno izboljševati svoje sposobnosti in razviti več novih strategije.

Igraj Eden Eternal obleke za ljudi vseh starosti - v resnici tukaj je, kaj storiti, vsak . Torej - igro in izboljšati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more