Zaznamki

Program Dyson Sphere

Alternativna imena:

Dyson Sphere Program je vesoljska strategija z zanimivimi nalogami. Igrate lahko na računalniku. Grafika je dobra in precej realistična. Glasba je prijetna in med dolgim igranjem ne postane dolgočasna.

V tej igri boste imeli nadzor nad celotnim zvezdnim sistemom. Vaša naloga je zgraditi Dysonovo kroglo v orbiti, ki bo zbirala in prenašala sončno energijo.

Zvezdna kopica in vesolje, v katerem se nahaja, se vsakič znova ustvarita, kar pomeni, da lahko igrate, kolikor želite, in vsako novo igranje bo drugačno od prejšnjega.

Namigov, ki so jih pripravili razvijalci, bo začetnikom pomagalo hitro razumeti kontrole in mehaniko igre.

Med igro boste imeli veliko nalog:

  • Raziščite vesolje in površje planetov v iskanju virov
  • Gradite tovarne in potrebno opremo
  • Zgradite Dysonove krogle
  • Branite svoje posesti pred možnimi napadi
  • Kolonizirajte obetavne planete in zvezdne sisteme
  • Pridobite nadzor nad celotno galaksijo in upravljajte njen razvoj

To je seznam tega, kar boste počeli v programu Dyson Sphere PC

Sprva ne bo težko, kasneje pa se boste soočili z resnimi izzivi. Kot v večini iger, se težavnost nalog povečuje z napredovanjem. Igrajte v svojem tempu in si vzemite čas za nove misije. Ko boste napredovali, boste lahko avtomatizirali preproste procese, kar vam bo dalo več časa za razširitev vašega vesoljskega imperija.

Na žalost stvari ne gredo vedno po načrtih. V programu Dyson Sphere lahko naletite na krizo, ki zahteva veliko sredstev za premagovanje, a tudi če se ne izide, vedno obstaja možnost, da začnete znova. Zaradi proceduralno ustvarjenega sveta je prav tako zabavno poskusiti znova, vendar se boste morda tokrat lahko izognili napakam.

Med razvojnim procesom lahko uporabite risbe, da shranite uspešne odločitve in ne izgubljate časa v prihodnosti.

Igranje programa Dyson Sphere bo zagotovo všeč vsem ljubiteljem vesoljskih strategij in ne le njim. Vsaka igra vam ne da na razpolago cele galaksije. Ampak ne mislite, da bo vse preprosto. Soočili se boste z zvitimi in močnimi sovražniki, ki vas lahko udarijo v trenutku, ko to najmanj pričakujete.

Dyson Sphere Program je igra, v kateri so se razvijalci potrudili, da bi igralcem zagotovili maksimalno svobodo delovanja. Ali je bila uspešna ali ne, presodite sami med igro.

Za začetek morate najprej prenesti in namestiti program Dyson Sphere, nato pa lahko igrate tudi, če vaš računalnik ni povezan z internetom.

Brezplačen prenos programa Dyson Sphere, žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete uradno spletno stran razvijalcev. Če želite prihraniti denar, izkoristite popuste v času razprodaj.

Začnite igro zdaj in si podredite ogromna prostranstva vesolja, planete in celotne zvezdne sisteme!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more