Zaznamki

Stolpa

Alternativna imena: 2Towers

The Two Towers na spletu - je brskalnik online igra (MMORPG), nove vrste, kjer prevladujejo izbrali pravilno taktiko in moštveni duh. Obstaja samo koordinirajo team play in taktika pravilno izbrana dovoli za zmago v bitki. Online igre The Two Towers je dostopen iz katerega koli brskalnika.

Da bi začeli igrati igre na spletu Stolpa, ni treba zapleteno Pridružite Stolpa: na domači strani s klikom na "Registracija" gumb, se bo odprla nova stran, kjer polje registracija, vnesite ime (login) odločijo, da bodo tla in Saugus s pravili igre. Nato pojdite na naslednjo stran, izberite razred 6 ponudb: Builder, Archer, Mage, Priest, Ballista in domačini. Če lik je tisto, kar vam ni všeč, med igro, se lahko spremenili in še naprej v igri The Two Towers.

Po izbiri znak, da odprete meni "Profil", si lahko ogledate na težnjo narave, prav tam vnesti e-pošte, gesla in izbrati spol svojega avatarja. No, to je v bistvu vse, kar je v igri Registracija Stolpa zaključena in je zdaj, po vseh teh nastavitvah lahko igrate igre na spletu Stolpa.

Sprva bo vaš lik bo povabljena na nastop prvi Quest nalogo, za katero bo prejel nagrado v igri valut. Na tej stopnji se naloge Quest -13 kosov.

Game Two Towers ima spletno igro valute - zlato, srebrno in biseri. Biseri je mogoče kupiti za pravi denar, zlato in srebro zaslužili v igri načine.

Za te valute v specializiranih trgovinah lahko kupite različna orožja in streliva (vsak znak sam), napitek in rune.

Vsak od likov ima priložnost, da kupijo status (za doplačilo): Master, The Bounty Hunter, Warrior, trgovec, Scout, Disguise, Freeze Loach, bankir in dražitelj. Poleg tega statusa, znaki imajo sedem vrst značilnosti: Napad, obramba, Luck, agility, delavnost, pohlep in intelekt. In te sposobnosti: Magic udarec Stoneskin, počasnejši, Blessing, prekletstvo, zdravljenje, močno liti, Wall Shield.

Online Game Stolpa ponuja drugo šaržo zmogljivosti, ampak tudi za določeno število divjadi valute: vojskovodja, posestnik in trgovec.

Po koncu vsakega nivoja v igri, bo znak prejeli brezplačno kozarca značilnosti, ki jih je treba porazdeliti med parametri junaka.

The Two Towers spletu ponuja več vrst bitk: Arena bitke in boja za začetnike. In prav ta vrsta bori kot "Invasion" - to se bojuje proti pošasti (3x7, 7x7), kjer je zmaga bogato nagrajeni.

V dveh stolpov, ki jih lahko uporabite za igranje Tyr (tukaj lahko raziskujejo različne spretnosti, boj pošasti, poskusite drugačno strelivo in bi nekaj denarja).

Za tiste, ki raje ukaz in usklajeno igro, obstaja možnost, da se pridružijo klan. Ali ustvarite svoje. Igrajte igro na spletu Stolpa sestavljajo Clan, potem lahko reševanje vseh vprašanj, ki se pojavljajo med igro, skupaj z drugimi.

Premikanje po karierni lestvici v tej igri, si lahko izboljšate naslov igro od navadnih do šerifa. Toda to še ni konec, če ste si prizadevajo mogoče doseči čin Guardian Trdnjava je skoraj vrh evolucije igre. Vendar je končni cilj vsakega igralca v igri, ni posedovanje zlata in trdnjav in kupite svoj otok (obstajajo štiri vrste otokov: Mali Otok, Mali Otok, na Bližnjem Island in Big Island), in na koncu dobili naziv Guardian otoka.

Tako na koncu tega pregleda, želim dodati naslednje: V igri je veliko zanimivih značilnosti, lokacije, zgradbe in nianse v igri, kot je The Two Towers online igra "prostornina" in je sestavljena iz številnih otokov. Namesto da bi vse v kratkem pregledu ni mogoče. Najboljša možnost, da razišče celotno igro, ta igra Pridružite Stolpa, ki bo igral v dveh stolpov ga študirajo od znotraj. Pripravljen za avanturo? Dva stolpa preverite čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more