Zaznamki

Drugi svetovi: Elemental War

Alternativna imena: Druge svetove, druge svetove

Naslednja legendi in prenesti originalne igranje vlog spletne igre drugih svetovih: War of Elements ponuja boriti za odrešenje vesolja in življenjskem Ondel Crystal, ki želijo prilastiti predstavniki temne strani na svetu - zelo zla, utelešene v štirih elementov štirih zastrašujoče pošasti. Drugi svetovi za igro: ". Zloveschnost" Elemental War spletu značilno kombinacijo domišljije grafiko z elementi gotike, ki naredi vzdušje in slike kakšnega posebnega Kot je za igralne mehanike in igranja na splošno, potem ste v izvirni sistem bojne igralci boju proti dvobojev in bitk med razredi, zanimive goste in veliko vtisov iz tega neverjetno in nepredvidljivem svetu. Ampak lepo po vrsti.

Začnimo z minimalnimi sistemskimi zahtevami, ki so potrebne, da igrajo igro drugih svetovih: Elemental War spletu. Torej

Dovoljeni operacijski sistemi - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Procesor Pentium 1 GGts

128 MB RAM-a

Stabilna internetna povezava.

Game Drugi svetovi: Elemental War del na spletu za katerega koli brskalnika, vendar še vedno razvijalci priporočamo uporabo Mozilla Firefox.

Registracija Drugi svetovi v igri: War elementov - proces, ki bo od vas prisilijo nekaj minut. Daj ofsayta igrače izpolnite preprostih oblik - naslov predal (trenutno) geslo in varnostno vprašanje (v primeru, da so težave z nenadnim vhodom upošteva). Registracija drugih svetovih: elementarno vojna se nadaljuje, ko aktivirate povezavo, s katero poštni naslov.

Torej, če je vaš v druge svetove: registracija Elemental War Online je uspešno aktiviran, čas, da se premaknete na naslednjo stopnjo - ustvarjanje lika. Za začetek je, da se odloči, kateri od elementov

Bo zaščititi svoj značaj in posledično proti pošasti, ki se bodo zavzemali elemente. Poleg tega so drugi svetovi: elementarno vojna spletno igro, v kateri so štirje razredi znakov: Barbarian, Monk, mistik, azil. Izhodiščne značilnosti Varvara namenjen povzročitev večje škode Guardian - za obrambo, Monk - zdravljenje in Mystery - na manipulaciji z energijo nasprotnika. Predstavniki vsak razred ima štiri glavne (in splošno) parameter: energija, moč, Recycle, zahtevano raven.

Kaj čaka tiste, ki pridejo igrati igre na spletu druge svetove: War of the Elements? Seveda, glavni cilj - za zaščito pred naravnimi Ondel Crystal "pošasti", vendar skupaj s tem ste pričakovali neverjetne pustolovščine in bitke z igralci, ki zagovarjajo druge elemente. Bitke potekajo na katerem koli mestu na kateri koli točki na zemljevidu drugih svetov. Vse, kar potrebujete, da se boj proti sovražniku z nadutega - predloži predhodno vlogo v boju. Poleg tega je ena na ena bitka, kot tudi v drugih svetovih: Elemental War igral in lahko borili v velikem obsegu - boj med razredi so na voljo ali klanov, ki predstavljajo vsak svoj element. Ampak včasih to ni potrebno boriti - diplomatska taktika je veliko bolj učinkovito kot krvavih vojnah, če je pravi pristop za izbiro zaveznikov in ustvariti dobičkonosno zavezništvo z njimi.

Poleg razvoja vojaške kariere, igralci so prav tako na voljo (peta stopnja) in mirne dejavnosti, kot so obrti, na primer. Remeslenecheskih štirje poklici - Fisherman, Travnik, harvester in Prospector. Vsak poklic ima svoje prednosti in prinaša vse vrste nagrad. Poleg svoje vojaške kariere in obrti privablja mnogi igralci igrajo v druge svetove: priložnost Elemental War za srečanje z drugo polovico in ustanovila zasebno življenje, do poroke. In na splošno, ne samo za opis, tako da boste bolje igrat in da svoj vtis o igri drugih svetov: Vojna elementov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more