Zaznamki

DreamFields

Alternativna imena:

Game Dreamfields - ena izmed predstavnikov ljubke serije iger Plinga Play. Seveda več Dreamfields je namenjen mladim predstavnikom geymerskogo razreda, vendar pa se lahko odrasli igralci sprostijo tako, da igrajo to lepo in dobrohotno igro. Dreamfields online je nekoliko spominja na običajne in priljubljene številne aplikacije na Facebook ali Twitter strani. Bolj realno si je predstavljati, kaj lahko pričakujete od igre, jo poskusite preskusiti s klikom na "Poskusi" na dnu obrazca za avtorizacijo. Mimogrede, jezik oblikovanja igre se lahko spremeni iz standardne angleščine v bolj razumljivo za naše rojake ruske. zastavo) in jo spremenite v rusko.

Če želite videti popolnejšo različico igre, se morate registrirati. Torej točno Dreamfields preveri, tako kot mnoge druge spletne igre, je obvezna. Registrirani uporabniki imajo dostop do več možnosti in bonusov.

1. Za začetek postopka registracije morate izpolniti obrazec, ki ga najdete v samem središču igralnega zaslona.

2.

3. Če še vedno raje uporabljate tradicionalne načine registracije, vnesite svoj e-poštni naslov v vrhnje polje obrazca, imenovano E-pošta.

4. V naslednji vrstici vnesite geslo za prijavo v svoj osebni račun. Poskusite izbrati bolj ali manj težko igrati igro Dreamfields je bil varen, in vaš račun bi lahko kramp.

5. V vrstico "User Name" vnesite svoj vzdevek, tako da boste med igro dostopali do sistema.

6. Če želite sprejeti pogoje igre, označite ustrezno vrstico.

7. Če se želite naročiti na korespondenco uprave, razen če želite prejemati sporočila, pustite prostor za razstavo prazen.

8. Vsa polja so izpolnjena? Kliknite zeleni gumb "Registracija".

Če ste v igri Dreamfields na vašem računu v Facebooku, bodo na seznamu prikazani prijatelji, ki so tudi namestili in igrali Dreamfields.

V času igralnega sistema vam bo vedno ponujalo vedno več nalog in nalog, ki jim ne bo dolgčas. Dokončate predlagane sisteme, lahko dobite bonus točke. In ta igra seveda ne bo nikogar pustila ravnodušnega