Zaznamki

Dreamdale

Alternativna imena:

Dreamdale je pustolovska RPG z elementi kmečke igre za mobilne platforme. Tukaj je čudovita 3D grafika v nenavadnem slogu. Glasba je dobra, glasba je dobra.

Igra se precej razlikuje od običajnih farms, čeprav morate v njej opravljati podobne naloge.

  • Uničite množice sovražnikov, medtem ko očistite prostranstvo sveta igre
  • Pridobite les in kamen za gradnjo
  • Gradnja na nadzorovanem območju, hiše, skladišča in tovarne
  • Določite površine za njive, jih obdelajte in posejte
  • Pojdite na ribolov za hrano
  • Poiščite podobno misleče ljudi, ki so vam pripravljeni pomagati

Kot lahko vidite, je vse veliko bolj zapleteno kot na običajnih kmetijah. Na srečo so razvijalci poskrbeli, da so igri zagotovili razumljivo, a kratko vadnico.

Glavna značilnost je, da je vaš lik najprej bojevnik in šele nato kmet.

Ko potujete po zemljevidu, boste tu in tam naleteli na naključno postavljene skrinje z nagradami. Z zbiranjem kovancev v različnih količinah lahko kupite veliko uporabnih predmetov, ko pozneje obiščete trgovino.

Od začetka je na voljo samo eno orožje, to je sekira. Ko napredujete, boste dobili priložnost, da znatno razširite svoj arzenal.

Dokončajte misije, da pridobite izkušnje. Ko vaš lik napreduje, izberite, katere parametre želite izboljšati, da boste napredovali naprej.

Med igranjem igre Dreamdale vas čaka veliko dogodivščin. Potujte z ladjami, vlaki in celo s helikopterjem. Kopati rudnike, loviti ribe, trgovati, rediti prašiče. Počutite se kot pravi pravljični junak, saj je v svetu iger prostor za čarovnijo. Če želite, lahko celo obvladate nekaj čarobnih sposobnosti.

Pri postavljanju kmetije je zelo pomembno, da imate prostor za shranjevanje vseh zalog in virov. Zgradite dovolj skladišč in hlevov. Pravzaprav so to najpomembnejše zgradbe v igri, ki so izjemnega pomena. Šele ko imate dovolj prostora za shranjevanje, lahko začnete graditi vse ostalo.

Vi se odločite, kako bo izgledala kmetija, uredite stavbe in polja, kot želite. Na ta način lahko celo sestavite besede.

Igrajte vsak dan in pridobite dnevne in tedenske nagrade za prijavo.

Sodelujte v sezonskih počitnicah s tekmovanji in osvojite velikodušne nagrade in darila.

Trgovina v igri bo nekoliko olajšala vaše življenje v igri. Kupite manjkajoče vire, opremo ali okrasne predmete z valuto v igri ali pravim denarjem. Ni potrebno kupovati, a če vam je igra všeč, se boste tako zahvalili njenim ustvarjalcem.

S posodobitvami je igra dopolnjena z vsebino, novimi zanimivimi lokacijami in nalogami, ki vam ne bodo pustile dolgčas.

Dreamdale lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Takoj namestite igro in začnite čistiti zlo in olepšati čarobni svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more