Zaznamki

Dragons of Atlantis

Alternativna imena: Dragons of Atlantis

Kot lahko uganiti iz naslova, bo igra Dragons of Atlantis vas popelje v čarobni svet zmajev. Zmaji so še vedno tisti, ki so bili v dneh izgubljene celine Atlantide. Po legendi igre v antičnih časih, ljudstvo dežele se je vrnil v Atlantis. So se morali boriti za življenje. V dolgotrajnih bojih je bilo ustvarjenih štiri plemena Atlantis. Danes so te plemena morajo boriti med seboj, zaradi ohranitve življenja. Poleg tega bo zmagovalec mogli pridobiti nadzor nad celotno človeško raso. Pomaga tudi v boju in prinese zmago v vojni moči Dragons.

Dragons of Atlantis na spletu, je še vedno eden izmed predstavnikov igralniške družbe Plinga igrati. Vse te igre so visoko kakovost grafike in kul igranja. Za razliko od večine drugih iger tega proizvajalca v ZDen ni mogoče prevesti spletno stran v ruščini, tako nevedne še vedno igrajo po občutku. Kaj je res, upravljanje divjadi je tako preprosta, da lahko vsakdo razumeti brez težav.

Če bi prej srečal s Plinga igre in morda celo udaril up račun v tej službi, potem boste Dragons vpisa Atlantis potekal v okviru poenostavljenega programa, oziroma se lahko preprosto prijavite v sistem na podlagi registriranih podatkov. Če ste začetnik, boste morali izpolniti preprost obrazec.

1. V sredini polja pred vami bo predstavljal. Če želite, se lahko prijavite prek svojega računa na Facebooku. Če ne, zgornji vrstici obrazca z naslovom "E-pošta" vnesite svoj e-poštni naslov.

.

2 Naslednji v vrsti "Password" vnesite geslo, da se prijavite v svoj osebni račun.

3. Golf «ime» seznam prijavne svojo igro.

4. Pustite, da sistem za dokončanje registracijo in si začel čim prej, da igrajo igro Dragons Atlantis, morate sprejeti pogoje uporabe s preverjanjem linije «Strinjam se s pogoji ...».

5. Če želite, se lahko naročite na e-novice iz mesta dajanja, preverjanje linije «Pošljite mi Glasila» Če ne želite prejemati sporočil, pustite polje prazno.

6. Po polnjenju na vseh področjih in preverjanje pravilnosti polnjenja, kliknite na "register".

Sedaj lahko igrate zastonj, ne samo Dragons Atlantis, ampak bo šel gladko v vseh drugih igrah Plinga.

Med igro boste morali izbrati junaka, oziroma da pripada eni izmed štirih plemen.

1. Zolmek. Brutal zolmeki uspelo najti skupni jezik z vseh živih bitij, zlasti z Dragons.

.

2 Peči. Ti znaki imajo oster um in neverjetno spretnost vedo veliko magije in znanosti.

3. Soleriany. Zviti in neusmiljeni znakov. Vedno zmaga za vsako ceno.

4. Amazonke. Pogumne ženske bojevnice. Te bojevito dame ne bodo prestrašili nobene enega človeka.

Izberite pleme, poimenujte svoj značaj in dajejo mestu svoje ime. Sedaj lahko igrate!

Pomembno je omeniti, da je igra Dragons of Atlantis je popolnoma brezplačna in na voljo vsem. Občutite pogumen bojevnik v srednjem veku in poskusite dobiti oblast nad svetom s pomočjo Zmaja ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more