Zaznamki

Legende zmajeve manije

Alternativna imena:

Dragon Mania Legends je igra o življenju zmajev. Igrate lahko na mobilnih napravah. Grafika je svetla in lepa v slogu risanke. Kakovost zvoka je dobra in glasba navdušuje.

Tokrat morate odpotovati na čudoviti otok, imenovan Dragonland. Na tem mestu živi na tisoče zmajev. Med igro jih boste spoznali vse in dobili edinstveno priložnost, da nekatere ukrotite.

Preden začnete igro, opravite nekaj nalog z vadnico. To vam bo pomagalo, da se hitro navadite na igro in se spopadete s kontrolami.

Zgradite svoje mesto z zmaji.

Da bi vse uspelo, morate opraviti veliko nalog:

  • Zberite zbirko zmajev in jih razmnožite
  • Poskrbite za hišne ljubljenčke, igrajte se z njimi in jih hranite
  • Ustvarite nove vrste z edinstvenimi sposobnostmi
  • Vodite svoje zmaje proti mitskim bitjem in drugim zmajem
  • Tekmujte z drugimi igralci in ugotovite, čigavi zmaji so močnejši
  • Nadgradite spretnosti svojih hišnih ljubljenčkov, ko pridobijo dovolj izkušenj in se dvignejo na
  • Igrajte mini igre, da zaslužite dodatne vire
  • Ustvarite klane in dokončajte naloge s prijatelji

To je le majhen seznam zanimivih in razburljivih stvari, ki vas čakajo med igro.

Na začetku boste imeli samo enega zmaja, a z opravljanjem nalog in zabavo lahko hitro razširite svoj vrtec.

Ko napredujete, se zahtevnost nalog povečuje, zato vas bo zanimalo igranje Dragon Mania Legends.

Z vzrejo zmajev boste lahko križali različne vrste. V tem primeru lahko potomec podeduje prednosti obeh staršev in ju preseže v uspešnosti. Tako lahko, če ste pozorni na ta proces, izvlečete najmočnejše zmaje na otoku.

Redni obiski igre bodo nagrajeni z dnevnimi in vrednejšimi tedenskimi darili. Če boste na kateri od dni imeli malo časa, je dovolj, da pogledate v igro le nekaj minut, da prejmete darilo.

Zahvaljujoč vgrajenemu klepetu se lahko povežete z drugimi igralci v klanu in komunicirate. Poleg tega boste na ta način lahko dostopali do skupinskih nalog PvE z neverjetnimi nagradami.

V areni se lahko borite z drugimi zmaji in celo postanete prvak. Za najmočnejše borce so zagotovljene nagrade in častno mesto v bonitetni tabeli.

Med prazniki potekajo posebni dogodki, kjer lahko osvojite tematske okraske in druge predmete.

Trgovina v igri vam bo omogočila nakup dragocenih virov, ojačevalcev in celo novih ljubljenčkov. Nakupe lahko plačate z igralno valuto ali denarjem. Če se otrok igra in ne želite, da zapravlja denar, preprosto onemogočite možnost nakupov v aplikaciji v nastavitvah naprave.

Za igranje igre Dragon Mania Legends je potrebna internetna povezava.

Brezplačno prenesite

Dragon Mania Legends na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Namestite igro in igrajte zdaj, če imate radi zmaje in se želite igrati z njimi ali celo vzgojiti novo vrsto teh čudovitih živali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more