Zaznamki

Dragon Age: Dreadwolf

Alternativna imena:

Dragon Age: Dreadwolf je igra RPG, postavljena v domišljijski svet, ki ga pesti tema. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika je temna, a lepa z odličnimi podrobnostmi in živahnimi učinki med bitkami. Glasovna igra je dobra, glasba se popolnoma ujema s splošnim vzdušjem igre.

Vi boste na čelu ekipe bojevnikov, ki jih izberete sami, potovali skozi mračne dežele, ki jih prizadene črna magija. Med potovanjem boste naleteli na številne nevarnosti.

Da bi prevzeli tako odgovorno nalogo, morate odlično obvladati vodenje. Več preprostih vadbenih misij bo začetnikom pomagalo hitro razumeti vse zahvaljujoč nasvetom, ki so jih pripravili razvijalci.

V igri Dragon Age: Dreadwolf za osebni računalnik boste morali opraviti veliko nevarnih dogodivščin in pomembnih nalog:

  • Pojdite skozi preklete dežele, raziščite vse lokacije v iskanju orožja in artefaktov
  • Zberite ekipo bojevnikov z veščinami, ki bodo idealno kombinirane med bitkami
  • Upravljajte dejanja svoje ekipe v bitkah, spreminjajte taktiko glede na to, kateremu sovražniku nasprotujete
  • Izberite, katere veščine in uroki najbolj ustrezajo vašemu slogu igre, naučite se jih in izboljšajte, ko vaši borci pridobijo dovolj izkušenj za višjo stopnjo
  • Opremite svoje bojevnike z najboljšim orožjem, oklepi in talismani

To so glavne naloge, ki jih boste opravljali med igro.

Igra ima zanimiv zaplet z nepričakovanimi dogodki in preobrati. Prehod je fascinanten, zanimivo je vedeti, kaj se bo zgodilo naslednje.

Med potovanjem boste srečali prebivalce krajev, skozi katere se peljete. Niso vse krvoločne pošasti, z nekaterimi se boste spoprijateljili, nekateri pa se bodo celo pridružili vaši ekipi.

Kateri borci so najboljši za vašo ekipo, je odvisno od vašega individualnega sloga igre. Ko se člani ekipe dvignejo na višjo raven, boste lahko izbirali, katere sposobnosti želite izboljšati, ali pa lahko razširite svoj arzenal tehnik in urokov.

Orožje je na voljo v različnih razredih in ravneh, nekatere stvari bo mogoče izboljšati. Najredkejših primerkov ni enostavno najti, pogledati boste morali v vsak kotiček domišljijskega sveta. Skrite lokacije je težko odkriti, bodite previdni.

Igranje Dragon Age: Dreadwolf bo zanimivo za vse ljubitelje fantazije in RPG. Težavnost nalog se z napredovanjem spreminja, v finalu bo zelo težko. Če igro pravočasno shranite, se lahko vrnete v preteklost in poskusite znova.

Internet bo potreben le za prenos namestitvenih datotek; med igro omrežna povezava ni potrebna.

Trenutno je projekt v fazi zgodnjega dostopa, vendar razvijalci delajo zelo aktivno in do trenutka, ko berete to besedilo, je morda že prišlo do popolne izdaje.

Dragon Age: Dreadwolf brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Če želite kupiti igro, morate obiskati spletno stran razvijalcev ali uporabiti povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj zdaj, da osvobodite čarobni svet umazanije, ki je prodrla vanj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more