Zaznamki

Dota 2

Alternativna imena: Dota 2

Dota 2 Online - multiplayer strategija-style akcijska igra z RPG elementi modela f ree-to-igrati. Že ko je projekt postal priljubljen DotA, je bila igra narejena v ločenem odjemalcu, ki so bile uvedene nekatere nove elemente za izboljšanje učinkovitosti. Ti dve igre so zelo podobni. Bole, tako da je bila tekma Dota 2. razvili s pomočjo osebe, preden delajo na prvem osnutku. Toda nova verzija ima številne prednosti. Ti vključujejo vgrajen glasovni klepet, znova priključiti podporo, prisotnost teritorialnih območij, namenjenih za ločevanje igralce, opravila usposabljanje za pomoč začetnikom izboljšanje vizualizacije predstavitev delovanja. Čeprav mehanika igre kot celote ni bila prizadeta. Preden vaš izdelek na spletu, ki lahko postane uporabnik, kot v igri svetu DOTA, svinca ekipe bitk, ki poskušajo uničiti sovražnika osnove. V DOTA 2. Obstaja spletu enake Britanci dovoljeno, da pridobijo izkušnje, pridobijo potrebne elemente, da se razvije do najvišje ravni 25. Preizkusite - vam verjetno bodo zadovoljni!

Prvo pomembno vprašanje za vas - to je Dota 2. profil. To se zgodi, kot sledi:

- Vnesite ime akkakunta;

- Mislil sem, da se geslo in se ponovi v naslednji vrstici;

- Poročali e-poštni naslov, ki je potrjen v naslednjem področju;

- Izberite varnostno vprašanje in odgovor je namenjena njim;

- Vnesite znake na sliki,

- Put kljukico, kot ste se kaže, da je stara več kot 13 let in se strinjam s pravili igre (bolje pre-brati določbe Sporazuma uporabnik).

Ob koncu postopkom za odprtje računa, morate pritisniti na "Ustvari račun".

Drugo pomembno vprašanje - sistemske zahteve. Za igranje potrebujete naslednje parametre: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 mar. 0GHz / ali enakovreden AMD, grafična kartica združljiva z DirectX 9 (128 MB ali več), ATI X800, NVIDIA 6600 (ali enakovredno) na trdem disku 5 GB RAM in 1 GB. Kako imajo možnost, da - precej tolerantna sistemske zahteve.

Torej, ste šele začeli igrati DOTA 2 in boste zagotovo morali izvedeti več o tem, kaj lahko pričakujete od vašega značaja. Potem izberete lik in začeti, da ga upravljati, bo takoj sodelovati v boju proti nasprotnikom. Ti bodo v želi ekipa uničiti glavno stavbo sovražnika, in mimogrede in obrišite obrambne stolpe in ubiti veliko število Britancev pod nogami. Hkrati ne bi smeli pozabiti, da razmišljajo o tem, kako kul. Moraš stalno črpanje značaja priobrketat kakovostnih dobri artefakte orožja. In se prepričajte, da je bilo vse pošteno, in sprejme svoj delež zlata, ki se izda za sodelovanje v skupini.

Igranja vključuje boj med svetlobo in temne strani. Vsaka ekipa je do 5 oseb. Ekipe razdeljene na progah, na katerih bodo enote se soočajo nasprotnike. Gojiti cilj - da imajo čas, da se uniči osrednje sovražnike hitreje, kot delajo z vašim. Kdo je bil prvi - je zmagovalec!

Igraj DOTA 2 - to pomeni, da se skladno delovati s podobno mislečimi prizadevanjih za razvoj parametre svojega značaja, se dodatno okrepi sposobnost za obravnavo, kaj se dogaja z drugimi akterji v klepetu in pravkar dobil veliko užitka od zanimivih razredov. Osvojiti ravni po ravni pa je zasluženo nagrado, sodeluje v praksi tekmah se trudijo, da prinese uspeh za ekipo, ali če ne želite, da seva, pojdi s tokom in na koncu še vedno vzeti tisto, kar se dolguje ob koncu bitke - ne glede na to, kaj si naredil, kar je najpomembnejše, vse uživajte! Game Dota 2 vabi. Mi ni všeč - nihče ne bo imel. Vendar najverjetneje ne boste se soočajo razočaranje. Uživajte igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more